Idegrendszert meglehet erősíteni valahogy?Vitaminokkal stb. (tudásbázis kérdés)
Szia!
Mennyi idős a lánykád? Netén iskola előtti csoportba kerül? Ne aggódj annyira, főleg ha nem is rajtad múlik! Gondolj arra, hogy ha később is de minden a legnagyobb rendben lesz! Persze egy költözés nyílván mindenkinél okoz egy adag idegeskedést, ez teljesen normális dolog. Azért én a helyedben már vennék multivitaminokat és nagy kanállal enném. Mielőtt teljesen kimerülsz tegyél ellene! Akárhol szerzed be komplex legyen.Már tudod mikor mehettek? Addig is lazíts néha egy kicsit,a várva várt nap is csak elérkezik már:D Nem vagy súlyos eset, csak éppen nehéz helyzetben vagy...
Költözés rajtam kívülálló okok miatt késik..Mi lesz az ovival nem tudom.
Szédülők,hányingerem van,remegek az idegtől .Mit tegyek?Nem aludtam az éjszaka.Szerintetek ez súlyos?
Szia!
Nem hiszem hogy hurrá optimizmusom lenne. Engem is ért már nagyon sok rossz.Meg kellett tanulnom kikecmeregni belőle.Ha mindig mindennek csak a rossz oldalát keresném, szerintem az már tényleg betegség lenne.Ha az ember jól akarja érezni magát ebben a világban,csak a saját hozzáállását változtathatja meg. A világ ugyanis nem fog hozzám alakulni ugyebár. Legtöbbször megpróbálom a sok rosszban is az icipici jót is fefedezni. Így az ember már másképpen lát sokmindent. Nem minden fenékig tejfel ezt én is nagyon jól tudom!!Pesze időnként nekem sem sikerül "más" szemmel nézni, de a családom rögtön figyelmeztet.Ja és időnként én is alaposan kidühöngöm magamat... Ez nem szép dolog, de nagyon jólesik :)) Amúgy nem kell mindig mindenért kapni valamit - szerintem.
Akkor bizakodj,hátha tetszik majd neki.
Én részemről együtt bőgtem a lányzómmal. A fiacskámmal szerencsére nem volt ilyen nehéz.
Próbálj meg sok jót mondani az oviról. ne lássa rajtad, hogy aggódsz, mert a gyerekek ezt hamar észreveszik és ki is használják...
Megnézted a honlapot amit bemásoltam?? Természetesen optimista hírmondót küldtek és azt továbbítottam (a jó kis részt)
Nagyon szeretném,ha a saját optimizmusomból át tudnék Neked adni egy szekérrel! Én sem voltam mindig ilyen, de nagyon igyekeztem...
Remélem Te is egyenesbe kerülsz hamarosan.
Azért költözés után már csak jobb jöjjön. A kislányodnak persze hogy nehéz, de hát egy felnőttnek sem egyszerű.Beszélgessél vele sokat, biztosan okos lányka! Te pedig ügyes vagy és sikeresen megoldod valahogyan! Mi itt erősítjük a hitedet, hogy bírd szuflával! :)) Oviba van beszoktatás?
A kislányom nagyon rosszul reagál a költözésre,ráadásul be se tudunk normálisan illeszkedni,már az oviba kell menni.Féltem nagyon.
Jó lenne ha varázs ütés szerűen meggyógyulna a lelkem a költözéssel,de már érzem,hogy valami elveszett bennem.Régen egy nagyon élet vidám csaj voltam a középpontban állandóan,most meg....És mindenki azt várja tőlem,hogy a költözéssel 7 év bánata egyből meg fog változni,félek nem így lesz...
Az adatapján az áll, augusztusban költözik!
Lehet,hogy éppen most?!
Akkor a lelke is meggyógyul, drukkoljunk Neki! :O)
Pont ezt mondtam én is :))
Bizonyára vannak helyzetek, amikor már csak az antidepresszánsok használnak, de hosszú az út odáig. Meg a vissza út is.
Ezekről sem árt tudni...
Ez off, de ide kívánkozik. A legrosszabb, amit depressziósnak mondhat a família (és általában ezt mondják): ugyan már, én is voltam már így, csak elfáradtál egy kicsit, majd szépen összeszeded magad. A depresszió egy privát pokol, az a lényege, hogy nincs honnan összeszedni magát az embernek, és közben ezek a beszólások egyre inkább fokozzák a bűntudatot, alkalmatlanságérzést. Meg a "ne kényeskedj". Hogyne.
Persze nem tudom, hogy Lizabella depressziós-e.
Megértelek, a saját hivatásomra én is épp oly kényes vagyok :))
Bár ebben én nem láttam nekimenést, de tény, hogy az emberek gyakran összekeverik a depressziót a kényeskedéssel.
Ja, eredeti kérdésre: a B-vitaminok védik az idegrendszert (Polybé, Magne-B6), és fokozott igénybevétel esetén szükség is lehet plusz bevitelre. Különben én is néha hasonló állapotban vagyok, bár "csak" egy lányom van, de az olyan, mint az eleven tűz. Ami nekem segít, az a nagyon szigorú napirend (ami nyilván két poronttyal nehezebb), és havi egy csajos este, amikor kiöltözöm, frizurát csinálok, és elmegyünk a többi anyukával lazulni.
Kitartás és együttérzésem.
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalataitok a dr. Lenkei-féle vitaminokkal kapcsolatban?
- Milyen vitaminokat szedjünk az Atkins kúra alatt?
- Többet nem veszek be egy szem gyógyszert se csak vitaminokat. Élhetek így életem végéig?
- Milyen vitaminokat szedsz naponta?
- Lenkei vitaminok
- Pszichoterápia és egyéb pszichológiai könyvek, avagy, hogyan működik a vegetatív idegrendszer és a lélek.