Saját körmöm, hogy lehet szép, erős és hosszú? (beszélgetős fórum)
Nem bonyolult. Ne erősen bolyhozd, A benne levő reszelő (buffer) éppen arra való. csak éppen-hogy.
Hogy a méhviasz be tudjon masszírozódni.
Neten rendeltem az (☺) Aphrodite-nél.
10 ezer. De nagyon sokáig elég. Énmár csomószor csináltam és még alig fogyott.
A rendes profi szettet vedd meg. Azt érdemes. Csiszolót meg polírozót külön is vehetsz hozzá majd a későbbiekben, szinte bárhol.
A lényeg a méhviasz paszta és a polírozó por.
Gondolom arra sincs pénz már.
Röhej, hogy én most kezdtem tanulni a műkörmözést...de ez a japán manikűr nagyon megfogott. akinek csináltam gyakorlásképpen, az mind rajong érte.
Sziasztok.
Én is a japán manikűrt javasolnám. Nekem nagyon szépek és erősek tőle a körmeim. Én magamnak csinálom.
A bolyhozással tényleg vigyázni kell.
Nekem nagyon sokáig szép marad a körmöm, olyan, mintha színtelen lakkal lenne bekenve....pedig, mivel szakácsként dolgozom, elég sokat nyúlkálok vegyszeres vízbe. Próbáld ki bátran!!
Nekem is töredezik a körmöm, a műköröm alatt pedig mindig tönkrement.:-(
Egy ideje japán manikűrt csináltatok, és tényleg nagyon jó. Azóta nem törik.
Csak ezt nem lehet olyan szépen díszíteni.:-( De bármekkorára meg tudom növeszteni.
egy blogból másoltam:
"Olyan esetben, amikor a vendég rájön, hogy a műköröm viselése nem neki való az eltávolítás után japán manikűr kezelést szoktam javasolni, mivel ezen kezelés erősíti, gyorsítja a köröm megfelelő növekedését.
A japán manikűrt olyankor is ajánlom, ha a vendég szép hoszzú körmöket szeretne, de művi beavatkozást nem akarja igénybe venni. Az eljárás során csak természetes anyagokat viszünk a köröm felületére, ezért semmilyen drasztikus beavatkozás nem történik a körömben. A természetes anyagok felvitele segíti a köröm növekedését, erősödését és növeli tartósságát. Pár hónap alatt bárki olyan hatást érhet el, mintha műkörmei lennének, pedig azok a saját természetes körmei. A természetes körmöket ezután ugyanúgy lehet dísziteni, mint készítetett társait."
További ajánlott fórumok:
- Milyen káros hatása lehet a védőoltásoknak hosszú távon?
- Mi lehet a hosszú élet titka?
- Szerintetek tényleg fel lehet ragasztani a műkörmöt pillanatragasztóval? Mi lesz a saját körmömmel? Tönkreteszi?
- Műkörmösök segítsetek! A körömágy körül néhány nap alatt elvált a körmömtől a zseléréteg, mi lehet az oka?
- 12 év korkülönbség a férfi javára! Lehet ebböl hosszutávú kapcsolat? (23-34)
- Letört a műkörmöm a saját körmömmel együtt, mit lehet vele tenni?