Volt már valakinek baja az epéjével? Mik a tünetek? (tudásbázis kérdés)
Tudnatok segiteni ebbr mi lehet ez azert ide irom mert nem tpm h kell kerdest ki irni na szoval a hasam lent nsgyon faj (jobb oldalt neha baloldalt is)
hanyingerem van tole,meg neha fel vagyok puffadva
meg fejfajassal
neha szedulok is.tole
de mi lehet ez?
21 követ vettek ki két éve,
borzasztó mert állandóan gyomorgörcsöm volt, úgy égett a gyomrom sokszor azt hittem kilyukad
azóta jól vagyok
először nekem sem vették észre, csak az ultrahang mutatta ki, de addigra már gyomortükrözésem is volt
Sziasztok.
Hónapok óta keserű száj izem van.Már a vénynélküli gyógyszereket szinte mind szedtem.Nem mulik el.Az epémmel már volt problémám,de 1 szer görcsöltem be megnéztek ultrahanggal és nem volt semmi látható.Most is tompán fáj a jobb oldalon és puffadok is.
A savam is néha sok.
Valamit tudnátok ajánlani.
Béky László beszélt arról,hogy a kevés epesavval rendelkező embereknek mennyi próblémája lehet pl:epekő,ekcéma stb.
Ajánlot rá egy természetes epesavakat tartalmazó készítményt,,Gallmet,,-emésztés és epeműködés támogatására.
Sziasztok!!
Nekem volt epehólyag gyull. nagyon fájdalmas, a hátam közepe, a lapockám alatt fájt. a gyomrom mellkasi szorítóérzés, halálfélelem. Ez utána párosult májgyulladással, tünete besárgult szem,
barna színü vizelet.Utána következett hasnyálmirigygyulladás.A vége műtét: azóta panasz nincs. Alattomos betegség.
max az elején volt kis hasmenés.
de mára már semmi bajom.
2hónapja műtöttek
nem is volt több mnt fél évig.
de már meg is műtöttek ki dobták az epémet a kukábaaa
Puffadás, étkezés után görcsös fájdalom, ami kisugárzik (mindenfele, a tankönyv szerint a jobb bordaív alá, de igazából sugározhat a hátba, a gyomorgödörbe is, nekem pl. épp a bal bordaív alá sugárzott, mondták is az orvosok, hogy nekem még az epém sem ismeri a rendszert). Előfordulhat zsírosabb ételek után hasmenés is. Fejfájás, hőemelkedés, diszkomfortérzés....
Ha köve nincs, előfordulhat epehomok is, az is tud tüneteket produkálni. Az általad leírtak bármilyen betegségre utalhatnak, fordulj belgyógyászhoz, aki a vizsgálatok után biztosat tud mondani.
De még mennyire! Én eleinte nem is tudtam eldönteni, hogy a hasam vagy a hátam fáj! Sajnos a láz már gyulladásra utal.
A leírtak azonban hasnyálmirigy gyulladásra is utalhatnak, ami komolyabb, mindenképp nézesd meg magad!
bOCSÁNAT A KÉRDÉS ROSSZUL MENT KI..
vOLT MÁR VALAKINEK BAJA AZ EPÉJÉVEL?Igy pontos!
További ajánlott fórumok:
- 1 hét után lehetnek tünetek?Valakinek volt ilyen amikor babát várt?
- Volt már valakinek gerincsérve, vagy hasonló gerincbetegsége? Mik a tünetek?
- Érdeklődnék, akinek asztmás a gyermeke, hogy derült ki?Mik voltak a tünetek?
- Volt már itt valakinek fülgyulladása? Ha igen, milyek voltak a tünetek, mit szedett és mennyi ideig tartott a gyógyulás? Minden érdekelne
- Ha fél évvel ezelőtt negatív volt a rákszűrésem, azóta kialakulhatott-e nálam vérzés vagy más tüneteket okozó méhnyakrák?
- Anyukám az epéjével és savtúltengéssel küszködik, de orvoshoz menni nem akar. Házipraktikák?