Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Anyukám az epéjével és savtúltengéssel küszködik, de orvoshoz menni nem akar. Házipraktikák? fórum

Anyukám az epéjével és savtúltengéssel küszködik, de orvoshoz menni nem akar. Házipraktikák? (tudásbázis)

12. öregmedve (válaszként erre: 1. - L.agnes)
2011. febr. 19. 17:28
Elsö az orvos 1-2-3-dik orvos utána lehet gondolkodni ha mind a három doki egybenhagzó válasz akkor ott a döntés.Itt kevés lehet a természetgyógyászat
11. rozsa3
2010. dec. 15. 18:15

Ezek a tünetek pszichés problémára is utalhatnak. Nekem laparoszkópos eljárással kivették az epehólyagomat - utóbb derült ki, hogy csendes kövek voltak - másnap életmentő műtét hajtottak végre, mert belső vérzésem lett, megsértettek valamit. Ennek 2 éve. A tüneteim továbbra is fennállnak főleg tavasszal és ősszel. El kell menni orvoshoz, de nem is egyhez!

Anyukád bölcs, ha fenntartásai vannak, de azért vizsgáltassa ki magát. Jól teszi a család ha törődik az egészségével.

10. era06
2010. dec. 15. 18:07

Kérdezd meg anyut, miért akarja, hogy árva legyél?

Hasnyálmirigy gyulladással, nem lesz kellemes az élet. Lehet, most még megússza a műtétet, de ha sokáig halassza...

9. éva1951 (válaszként erre: 1. - L.agnes)
2010. dec. 15. 17:36
Legjobb ha orvoshoz megy, könnyen lehet kapni hasnyálmiriggyulladást, az aztán már nagyon komoly. Velem is ez történt. Nem érdees húzni,halasztani.
2010. dec. 15. 17:14
a savtúltengés igyon salvus vizet. olcsó és hatásos.
7. pgiz
2010. dec. 15. 10:34

Menjen orvoshoz anyukád, ahol a vizsgálatok kiderítik, hogy kő vagy gyulladás az ok. Addig pedig zsurlófű és borsosmenta tea ,Hepabene kapszula a gyógyszertárból.

A gyomorsavra gyógyszertári szódabikarbóna, vagy bázikus por.

2010. dec. 11. 09:28
Köszönöm. Mindenképpen rábeszéljük a családdal, hogy orvoshoz menjen el.
2010. dec. 10. 21:57

Nekem nagyon ment a hasam, és állandóan görcsöltem, és be is gyulladt az epém! 1 hónap és egy széles spektrumú antibiotikum kúra után is gyulladt epét távolítottak el! Azt mondta a doki, hogy szerencsém volt!

Nem ijesztgetni akarlak, csak a lehetőségek a kezeletlen epére: gyulladás, ami rámehet a hasnyálmirigyre is, elrákosodhat, heveny gyulladás esetén kifakadhat, ami ismét halál....

Ez szörnyű, még leírva is! Én örülök, hogy túl vagyok rajta, pedig aki nálam jobban fél.......

2010. dec. 10. 21:50

Szia!

Epére tudom ajánlani a Rowachol-t, ha görcse van, akkor no-spa-t.

Gyomorsavra ideiglenesen a Rennie-t.

De ez mind csak "tűzoltásra" jó, fogadd meg az előttem szóló tanácsát, és sürgősen küldd el orvoshoz Anyukádat! Az epével komoly gondok lehetnek!!!!

Viki

2010. dec. 10. 20:27
Azt ajánlom, hogy minél előbb menjen el a dokihoz! Nekem most vették ki az epehólyagomat, sok-sok kővel!BElehalhat, ha nem megy! Nem vicc....
2010. dec. 10. 20:25
Sajnos elég sokat hány :( Vény nélkül kapható szerek vannak erre ? Azokat esetleg privátban küldenétek?
2010. dec. 10. 20:24
Anyukám az epéjével és savtúltengéssel küszködik, de orvoshoz menni nem akar. Házipraktikák?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook