Anyukám az epéjével és savtúltengéssel küszködik, de orvoshoz menni nem akar. Házipraktikák? (tudásbázis kérdés)
Ezek a tünetek pszichés problémára is utalhatnak. Nekem laparoszkópos eljárással kivették az epehólyagomat - utóbb derült ki, hogy csendes kövek voltak - másnap életmentő műtét hajtottak végre, mert belső vérzésem lett, megsértettek valamit. Ennek 2 éve. A tüneteim továbbra is fennállnak főleg tavasszal és ősszel. El kell menni orvoshoz, de nem is egyhez!
Anyukád bölcs, ha fenntartásai vannak, de azért vizsgáltassa ki magát. Jól teszi a család ha törődik az egészségével.
Kérdezd meg anyut, miért akarja, hogy árva legyél?
Hasnyálmirigy gyulladással, nem lesz kellemes az élet. Lehet, most még megússza a műtétet, de ha sokáig halassza...
Menjen orvoshoz anyukád, ahol a vizsgálatok kiderítik, hogy kő vagy gyulladás az ok. Addig pedig zsurlófű és borsosmenta tea ,Hepabene kapszula a gyógyszertárból.
A gyomorsavra gyógyszertári szódabikarbóna, vagy bázikus por.
Nekem nagyon ment a hasam, és állandóan görcsöltem, és be is gyulladt az epém! 1 hónap és egy széles spektrumú antibiotikum kúra után is gyulladt epét távolítottak el! Azt mondta a doki, hogy szerencsém volt!
Nem ijesztgetni akarlak, csak a lehetőségek a kezeletlen epére: gyulladás, ami rámehet a hasnyálmirigyre is, elrákosodhat, heveny gyulladás esetén kifakadhat, ami ismét halál....
Ez szörnyű, még leírva is! Én örülök, hogy túl vagyok rajta, pedig aki nálam jobban fél.......
Szia!
Epére tudom ajánlani a Rowachol-t, ha görcse van, akkor no-spa-t.
Gyomorsavra ideiglenesen a Rennie-t.
De ez mind csak "tűzoltásra" jó, fogadd meg az előttem szóló tanácsát, és sürgősen küldd el orvoshoz Anyukádat! Az epével komoly gondok lehetnek!!!!
Viki
További ajánlott fórumok:
- Milyen házipraktikát tudtok fülfájásra?
- Szúnyog csípésekre mit javasolsz? Házipraktikák
- Hosszában és keresztben is barázdásak a körmeim. Mi lehet a gond, mit tegyek vele? Esetleg valami házipraktika?
- Legyek, szúnyogok elleni házipraktikákat keresek, -sprayn kívül tudtok valamit?
- Párom vendéglátózik, egész nap áll, bokájánál az erek meg vannak dúzzadva és az fáj neki, milyen házipraktikát ajánlanál?
- Tudtok valamilyen házipraktikát szem alatti duzzanat eltüntetésére?