Hosszában és keresztben is barázdásak a körmeim. Mi lehet a gond, mit tegyek vele? Esetleg valami házipraktika? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok !Most látom csak, hogy mennyien írtatok. Köszönöm. A problémám még mindig meg van. Már 2 éve !!
Vitamint szedtem, mert közben még született egy tündéri kisfiam és hát ekkor nyomattam. Felszívódási zavaron mit értetek ? Alultáplált nem vagyok sőt inkább túl hízékony annak ellenére, hogy nem zabálok. Anyagcserém lassú mint a csiga. Terhesség előtt inzulnrezisztenica vizsgálatom volt aminek az eredménye rossz volt.
Szóval van itt minden bajom, már csak a végére kell járnom mi is az :(
AYURVÉDA-ban találsz köröm és nyelvdiagnózist is.
A hosszanti barázdáltság felszivódási zavarokra,a kerestirányu alultápláltságra utal.
Vitamin hiány!
Bázisterápia a,it javaslok.Life Pak/ Élet csomag
48 antioxidáns,100 alkotó elem.
nos kiderült mi a problém a körmeimmel.
Pajzsmirigy alulműködésem van :(
Szia!
Igen a sörélesztő tablettát én is olvasgattam. De attól nem fogok hízni? Nem tudom, de ez él benne ezzel kapcsolatban. Jaj remélem nincs súlyosabb gon !!
Szia!
Orvoshoz. Belgyógyász, bőrgyószász, háziorvos ? Neked mi volt a gond ?
Erre nincs házipraktika!
Orvoshoz kell fordulni,én is ezt tettem.
Engem is erdekelne a valasz erre a kerdesre...
Az enyemek keresztben barazdasak... en reszelni szoktam a felszinuket,hogy simava tegyem... mar amennyire lehet... egyeb otletem nincs...
További ajánlott fórumok:
- Ha anyósod egyetlen kicsi fia a férjed és mindenhol megpróbál keresztbetenni neked mit csinálnál?
- Mit jelez az, ha egy férfi és egy nő beszélgetnek (egymással szemben állva), és a férfi az egyik lábát keresztbe teszi a másik előtt?
- Milyen házipraktikát tudtok fülfájásra?
- Szúnyog csípésekre mit javasolsz? Házipraktikák
- Ha keresztbe tesz, ordenáré bosszút fogok állni.
- Legyek, szúnyogok elleni házipraktikákat keresek, -sprayn kívül tudtok valamit?