Volt asszony az új kapcsolatban (beszélgetés)
Hát igen az 50 milla még pár évig összeköti őket.
Ha semmi gond nincs a részletekkel , akkor felesleges barátkoznuk.
Anikó , kicsit fejleszd az önbizalmad, nem ártana, és ne gondolj semmi rosszra, hiszem amire sokat gondolunk bekövetkezhet.
50 millió után egy perc nyugalmam nem lenne.
Pénzben, szerelemben nincs barátság...
Anikó figyu , gondolkozz pozitívan, vedd számításba azt, ami neked jutott.
1.Szép gyermek
2.Szép kapcsolat, sok keksz..
Ellenben az exnek:
1.kezesség:)
Mosolyogj és gondolkodj el rajta ki járt jobban:)
Az előbb azt írtad jó a kapcsolatod a pároddal.
Biztos beszéltetek erről vele is, írtad hogy annyit mondott, hogy megígérte a barátságot... Ennyi? Megértette hogy téged mennyire zavar ez és miért zavar? Esetleg ahogy valaki írta korábban, talán meg kéne hívni magatokhoz az új pasijával együtt :) Bár nekem ez egy kicsit bizarrnak tűnik... Apropó! A csaj pasija mit szól hozzá, hogy a te párodat hívogatja? Ezt lehet tudni?
Sziasztok!
Ahogy olvasgatom a fórumot, magyarul az eddigi életük majdnem felét együtt élték le, ami nem semmi :) Viszont most már aniko-val vannak együtt, gyerekük született..stb. Az előző kapcsolatból nem lett gyerek, "csak" egy 50 milliós hitel. Vagy lett?
Nem tudom mekkora a kisebbik gyerek, de min 1 éve együtt kell már hogy legyetek. Értem én, hogy sok az a 17 év, de ha nem tudta a férjed lezárni, nem kellett volna új kapcsolatba kezdenie, pláne nem gyereket vállalni. De valószínűsítem, hogy lezárta stb, különben te sem szültél volna neki babát, ha nem lettél volna biztos a dolgodban.
BOCS,MÉG NEM AKARTAM KÜLDENI!!
Akkor elnézést, azt hittem direkt a német, hátha nem érted.
Bizalom és figyelem!Bizalom, mert a párod veled van, téged szeret, és az 50 milla azért kemény dolog!
De figyelj,mert ennyi időt talán a párod sem zárt le még simán,a csaj folyton képben,nagy lehet a kísértés.!
Akkor elnézést,azt hittem direkt a német,hátha nem érted.
Bizalom és figyelem!Bizalom,mert a párod veled van,téged szeret,és az 5
Én nem a pénzre tenném a hangsúlyt, hanem a bizalomra, ami mögötte áll. Ill. nem úgy gondolom, hogy be kell nyelned a dolgokat, hanem átértelmezi magadban, de különben igen. Én nem tartom jogosnak, hogy egy felnőtt embernek bárki megszabja, hogy hány alkalommal hány percet beszélhet, ha nincs kifogásolni való a viszonyukban. Persze valakinek lehet dirigáni, őket hívjuk papucsnak.
Szeret a párod? Veled él? Tényleg boldog vagy vele?
... hááát 50 milláért asszem én is benyelném.... mitismitis? :DDD
Ha a párod nem rendezi, akkor finoman szólhatsz a hölgynek, hogy tudod, hogy jó pasi a párod, nem kell, hogy ő is még erősítgesse benn ezt, és szíveskedjen beszélgetéseiket az anyagi dolgokra és az időjárásra korlátozni.
Ennyi... egyszerű, gondolom, tud magyarul. :)
További ajánlott fórumok:
- Van esélye barátnőt találnia olyasvalakinek, akinek 26 éves koráig nem volt kapcsolata?
- Ha egy férfinek nem volt még kapcsolata hogy kezdjen hozzá?
- Szellemekkel kapcsolatos gyerekkori élményetek volt már?
- Ha egy nős férfivel volt kapcsolatod és mégis a családját választotta, de teljesen beleestél mit teszel?Van még remény?
- 21 éves, értelmes, helyes fiamnak eddig még nem volt kapcsolata...
- Hány férfi volt kapcsolatod, mielőtt megtaláltad az igazit?