Volt, aki tudott járógipszben dolgozni menni? (tudásbázis kérdés)
Szia,nekem járógépem van,a gipszhez képest az a különbség,hogy ezt fürdéshez levehetem, de én pl. ezzel is nehezen tudnék bkv-zni, alacsonypadlóssal igen, de ahol többet kell lépcsőzni( aluljáróba le-fel) az már necces, villamosra-buszra átszállás...hát nem tudom.
Lehet csak gyakorlat kérdése, nekem még nem menne. /3 napos járógépesként/
Bocs, de ezen felnevettem.
Sajnálom a férjed lábát meg minden, de elképzeltem, ahogy felhuhog egy bagoly és bicegve rohan utánad. :)
Amúgy én is ilyen vagyok, azért is volt ennyire komikus a kép.
Pont a budakesziben voltuk a minap és megijedtem a sakáltól. :)
Szerintem ez attól függ, hogy bkv-val merre járkálsz.
Azért ne felejtsük el, hogy mankóval is, járókerettel is és kerekesszékkel is látunk bkv-n utazókat.
Én az epe műtétem után bkv-ztam, igyekeztem úgy állni, hogy senki ne tudjon meglökni, megütni, illetve leültem, ha tehettem...
További ajánlott fórumok:
- A párom ki szeretne menni dolgozni külföldre, de én attól félek, nem jön vissza. (Építőiparban szeretne dolgozni.)12 éve vagyunk együtt.
- Ti mernétek külfölre menni, élni, dolgozni?
- 3 gyerek mellett visszamenni dolgozni?
- Londonba szeretnénk menni dolgozni! Érdemes?Könnyen lehet kint munkát találni? Szállással mi a helyzet?
- Hivatásos anyaság.Otthon maradni három v. több gyermekkel, vagy visszamenni dolgozni?
- Volt úgy valaki terhesség elején hogy annyira rosszul volt, hogy nem tudott dolgozni sem?