Vízszolgáltatás kikapcsolása! (beszélgetés)
Hat ha le van szerelve az ora, es a cso le volt szerelve, es hiaba nyitottuk a melegvizes csapot nem folyt belole semmi akkor ezt minek mondanad ha nem elzarasnak? Szimplan kizartak a szolgaltatasbol. Es a futesnek koze nincs hozza, mert csak a melegvizet kottettuk vissza, a futest egyenlore nem es megoldhato volt a tav ho vissza szerelese nelkul is csak a viz visszakotese.
A hidegvizrol meg irtam, hogy nem tudok nyilatkozni.
Ez úgy butaság, ahogy írod.
A meleg vizet nem lehet elzárni, mert olyan nincs.
A távhőt, vagy a gázt zárták el, nyilván ez okozta a meleg víz hiányát.
A hideg vizet meg nem zárják el.
Nem zárhatják el,de nagyon lekorlátozzák. Viszont ha ez megtörténik attól még a tartozás tartozás marad és egyre több lesz a késedelmi kamatok miatt...
Te gondolom sok mindent nem tehetsz mert nem a te neveden van..így kézen fogod apukádat és besétáltok a szolgáltatóhoz,hogy megoldást (főleg részletfizetést) találjatok.
A vizet nem zárják el.
Menj be, és érdeklődj, de ez nem úgy működik, mint pl a villanynál vagy a gáznál.
Hazaköltöztem pár hónapra a "szülői házba" Erre apám ma közli, hogy baromi régóta nem fizet vízet, mert elregisztráltak valamit. Lényeg júliusba kapott egy 60.000 vízdíjat amit azóta le...t, részletfizetést se kért. 3
Most (mivel kéthavonta jön számla)megint kap majd egy horribilis összeget én meg nagyon megijedtem, hogy kikapcsolják a vizet. Ez hogy működik? Mennyi idő után vagy hogy? 10 em. panelház. De vizórás így gondolom le tudják blombálni. Kérem segítsen aki tud!!!
További ajánlott fórumok:
- Hogy oldjuk meg, ha az áramot kikapcsolták?
- Ha anyák vagyunk a kikapcsolódás, BULI már luxus?
- Szerintetek korrekt ha a gyereket nevelő szülő kikapcsolja a gyerek telefonját, amit a másik szülőtől kapott?
- Segítséget szeretnék kérni! Kikapcsoltathatja a tulajdonos az áramot a házban, mert nem tudunk megegyezni? Nincs tartozásunk a számlákban!
- Az egészséges lélekhez szükséges a nyaralás és kikapcsolódás. Egyet értesz ezzel?
- Milyen könyvet ajánlanál, ami kikapcsol a mókuskerékből?