Vízparti nyaralás kutyával (beszélgetős fórum)
Igen, én is Fonyódot akartam volna írni.
Én nem szeretnék kutyával fürdeni annak ellenére, hogy szeretem őket, de! sok emberrel sem megyek be szívesen a vízbe. Ha egyet látok, akkor tuti nem megyek be...
szerintem azt senki sem dontheti el helyettetek, hogy szeretnetek-e kutyaval is uszni :D
vannak kutyastrandok, ott erdemes korulnezni
elég veszélyes dolog kijelölt fürdőhelyen, esetleg fürdőző gyerekek közé kutyát vinni. sosem tudható, hogy az állat hogy reagál a gyerekre, aki esetleg megijed tőle, kiabál, felécsap, stb.
szóval én nem tudom elképzelni, hogy van ilyen strand.
ami járható út lenne, hogy olyan helyre mentek, ahol van a közelben olyan természetes víz, ami nem kijelölt fürdőhely, de ettől függetlenül strandolásra alkalmas. ilyenek pl a Duna-zátonyok, amiknek nagyon kedvez a mostani alacsony vízállás.
szoktak is kutyákat lehozni, és a strandolóktól távolabb, a zátony aljában engedik a vízbe.
De gyerekkoromból rémlik, hogy a sima homokos Duna-partra is kihorták a kutyát, és kb 50 m hosszú partszakaszon együtt fürödtünk az idegen kutyával. engem nem zavart.
Sziasztok,
személyes tapasztalatot kérnék belföldi, kutyás nyaralással kapcsolatban. szeretnénk e kutyával is úszni. Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Férjem nagy élvezettel nézegeti a volt élettársáról, nyaralásukról készült fotókat. Hatalmas nevetések közepette élvezi az emlékeket.
- Ki fizesse a 19 éves gyerek nyaralását a haverokkal?
- Terveztek-e az idén nyaralást, és ha igen, ki hova?
- Hogyan telnek a mindennapok idős, vak, süket kutyával?
- Nyaralás kutyával
- Aki tud horgászásra alkalmas, vízparti nyaralási lehetőséget kérem irjon!