Vitamintál sajttal recept
90 perc
Zsírszegény
A Vitamintál sajttal hozzávalói:
50dkg karfiol
25-25dkg zöldborsó,zöldbab,srépa
2dl tejföl
12dkg reszelt sajt
só
vaj.
A Vitamintál sajttal elkészítési módja:
A rózsáira szedett karfiolt,a kockára vágott srépát,a felaprított zöldbabot és a borsót külön-külön sós vízben nem túl puhára főzzük.Leszűrjük,lecsöpögtetjük,és kivajazott tűzálló tálba tesszük.Meglocsoljuk egy kevés olvasztott vajjal,leöntjük enyhén sós tejföllel,majd megszórjuk reszelt sajttal,és sütőben jól átsütjük!
Én a zöldségeket a következőképpen készítem:
karfiolt: hideg vizben,ha már felforrt a viz,szűröm is le
srépát és borsót:kb.5-10 percig fözöm együtt
zöldbabot:roppanósra mert a sütöben is puhul még.
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: orchidea11, 2010. aug. 15. 01:35
A vitamintál sajttal elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.