Vitaminsaláta friss fogyasztásra recept
20 perc
A Vitaminsaláta friss fogyasztásra hozzávalói:
1 kisebb fej fejes káposzta,
1 -2 db
zöld és piros színű paprika (kicsumázva)
2 db
közepes nagyságú alma
1 db
fehér retek
2 db.uborka
só
A felöntőléhez: kristálycukor
ételecet
só
olíva olaj (étolaj).
A Vitaminsaláta friss fogyasztásra elkészítési módja:
A káposztát és az uborkát tisztítás után nagyon vékonyra vágjuk, besózzuk és állni hagyjuk pár percig. Az almát és a retket lereszeljük. Elkészítjük a felöntőlevet ízlésünk szerint. A hozzávalókat összekeverjük, felöntjük a salátalével és hűtőben fél órán keresztül tároljuk.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: varbóc, 2010. aug. 28. 06:24
A vitaminsaláta friss fogyasztásra elkészítési módja és hozzávalói.