Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Vitaminsaláta friss fogyasztásra recept

Vitaminsaláta friss fogyasztásra recept

Elkészítési idő 20 perc

A Vitaminsaláta friss fogyasztásra hozzávalói:
1 kisebb fej fejes káposzta,
1 -2 db
zöld és piros színű paprika (kicsumázva)
2 db
közepes nagyságú alma
1 db
fehér retek
2 db.uborka

A felöntőléhez: kristálycukor
ételecet

olíva olaj (étolaj).


A Vitaminsaláta friss fogyasztásra elkészítési módja:
A káposztát és az uborkát tisztítás után nagyon vékonyra vágjuk, besózzuk és állni hagyjuk pár percig. Az almát és a retket lereszeljük. Elkészítjük a felöntőlevet ízlésünk szerint. A hozzávalókat összekeverjük, felöntjük a salátalével és hűtőben fél órán keresztül tároljuk.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A vitaminsaláta friss fogyasztásra elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook