Melyik multivitaminban nincs magnézium? (tudásbázis kérdés)
7. Józsibirka
2023. máj. 4. 12:31
Találtál?
6. fincsi5 (válaszként erre: 5. - Napsugár8)
2022. okt. 23. 18:26
Egy éve végigvettük a háziorvossal, hogy miket szedek, s kell-e minden? S a mg. ra rákérdezett, hogy görcsöl-e sokat a lábam? Nem. Azt mondta, akkor nem kell, különben is hizlal, maga pedig azt nem szereti.
3 gyógyszert szedtem feleslegesen, pl. a mydetont is, 1x kellett, aztán valahogy benne maradt a mindennapiakban.:((
5. Napsugár8 (válaszként erre: 4. - Fincsi5)
2022. okt. 20. 18:55
Tudomásom szerint a magnéziumot a B6 vitaminnal szokták kombinálni, mert az segíti a szervezetet, hogy a magnéziumot minél hatékonyabban építse be. És a B6 hízlal, nem a magnézium. Jobban mondva az sem hízlal, hanem alattomos módon növeli meg az étvágyat, és észre sem vesszük, hogy többet eszünk, mint korábban. Én így tudtam. Csak érdemes lenne hozzáértő szakemberrel = gyógyszerésszel beszélni. :))
4. fincsi5
2022. okt. 20. 18:46
Mert hizlal.:((
3. Napsugár8
2022. okt. 20. 15:22
: = ? :))
2. Napsugár8 (válaszként erre: 1. - Fincsi5)
2022. okt. 20. 15:21
Miért nem akarsz magnéziumot is:
A magnézium annyira alapvető alkotórész az egészségesen működő szervezetben, hogy kétlem, bármelyik készítményből is hiányozna.
Talán ha gyógyszertárban kavarnak neked olyat, amibe nem rakják bele.
1. fincsi5
2022. okt. 19. 18:38
Tud valaki olyan multivitamint, amiben nincs magnézium?
További ajánlott fórumok:
- Adsz-e gyermekednek valamilyen multivitamin készítményt, a téli betegségek elkerülése érdekében? Ha igen, milyet?
- Tényleg igaz, hogy ha a gyereknek megfázás ideje alatt is adjuk tovább a multivitamin tablettát, hogy csak a bacikat erősítjük vele?
- Melyik ételekből jut a szervezetünk vashoz, cinkhez, kalciumhoz, magnéziumhoz, és egyéb vitaminokhoz....
- Melyik a legjobb minőségű magnézium pezsgőtabletta?
- Melyik multivitamin jó szorongásra is?
- Csípőprotézis műtét után milyen multivitamin készítményt érdemes szedni? Melyik a legjobb, legtermészetesebb?