Melyik multivitamin jó szorongásra is? (tudásbázis kérdés)
Bizony, a B vitaminokat ezért jó együtt szedni.
Ezért is raktam be inkább a linket.Nagyon hasznos.
Nem árt tudni, hogy fontos a sok fény is!
A Magnézium és a B komplex szükséges a nyugodt kiegyensúlyozott elmeállapothoz, de nem elégséges.
Amúgy Xanax de az meg nem annyira vitamin...
A stressz elleni B-complex táplálék kiegészítő.
Ezen kívül minden szorongásos, depressziós beteg szervezetéből hiányzik az Omega-3.
Ha nem eszel sok halat, akkor ez is nagyon javallt. De a kocogás, a vad tánc termeli a boldogsághormont, és ez szinte elég is lenne.
A dervisek nem szoronganak. :-)
Valeriana (Macskagyökér kivonat)
De este MgB6 bevált, esetleg 1-2 evőkanál méz ez szintén nyugtat, vagy B komplex
A multivitamin alapvetően nem a szorongás legjobb gyógymódja. :)
De a MagneB6 femina (talán ez a neve) jó lehet. (viszont ez nem multivitamin).
Illetve minden olyan vitamin jó lehet ebből a szempontból amiben sok a B6 vitamin.
A multivitaminok cart sem érnek. Nincs olyan, hogy egy termék mindenre jó. A sok zöldség és gyümölcs jó a vitamin pótlásra. Ha kimutatott vitamin hiányod van, akkor arra speciális készítmények kellenek.
A szorongás meg sajnos megint egy másik téma és azt nem lehet vitaminokkal helyre tenni.
Sziasztok!
Közel 30 éves vagyok, és még nem nagyon szedtem eddig huzamos ideig multivitamint. :)
Elég fáradékony és stresszes típus vagyok.
Tudna valaki ajánlani olyat, ami nem "bántja" a hasat és szorongásra is jó lehet?
Olyat keresek, amit patikákban, drogériákban lehet kapni.
Ha valakinek van tapasztalata, kérlek osszátok meg!
Köszönöm!
Köszönöm! :)
További ajánlott fórumok:
- Stressz, szorongás, pánikbetegség, depresszió?Gyógyszer nélkül van megoldás?
- Gyógyszerfüggőség, depresszió, szorongás, pánik... van kiút!
- Betegség fóbia, Szorongás, Pánik? S.O.S
- A szorongást vagy "emberiszonyt" hogy tudtátok leküzdeni?
- Csípőprotézis műtét után milyen multivitamin készítményt érdemes szedni? Melyik a legjobb, legtermészetesebb?
- Melyik multivitaminban nincs magnézium?