Viszkető pénisz, kiütések - Mi lehet ez? (tudásbázis)
Amúgy meg orvos mielőtt leszárad"
Mosmá' mindegy, leesik az magátol is
Minek olyan fiatal korban házasodni, ha a férfi nem képes orvoshoz menni, mer' szégyelli magát?
Az meg duma, hogy mindig a férfitöl lehet elkapni és a férfi mindig hordozója
Igen ezek a jellemzőek, de saját tapasztalatombol tudom hogy van kivétel
Ment a sírás nálunk is hogy jaaaj +csaltál
Elmentem "suttyomban" a bőrdokimhoz és urológuhoz
Negativ eredmények
Aztán a további bas**táskor kivágtam a papirt az asztalra
Az nem hiteles, menjek el az ő orvosához
Aha elmentem, újbol negatív eredmény
Na végre csönd lett :)
Patris tui aures, vos fecistis?
Egyáltalán,hogy lehet komolyan venni egy dokit ezzel a nick-kel?
Igen hosszú orvosi pályafutásom alatt, számos ilyen jellegű betegséggel találkoztam. El kell, hogy keserítsem Önt..ez az igen veszélyes FPR (pestifera penis cancer) tüneteit mutatja. Kérem azonnal forduljanak onkológushoz.
Dr. Bors Macska
Na akkor most én is eloszlatnék pár tévhitet. Szülészet-nőgyógyászat tankönyvből tanultunk, tehát szerintem nem lehet akkora hülyeség.
A, elsősorban nemi úton terjed....
B, ne keverjük a klasszik gombát (soor) a candidával, közük nincs egymáshoz!
C, fogamzásgátló, antibiotikum, legyengült immunrendszer, felborult hüvely PH okozhat gombát, minden további nélkül. Ellenben ez nem olyan erős gomba, ami tüneteket okoz férfiaknál. (az esetek 95%ban, a többi a kezeletlen gomba, ami eldurvul)
D, A kisgyerekeknél akkor alakul ki gomba, ha nem megfelelő az altesti higiénia (visszafelé törlés, koszos kézzel nyúlkálás, stb, hiszen nekik még nincs normál flórájuk, azonnal fehér gombás-szerű folyással reagál a szervezetük)
E, WC-ről elkaphatod...Amennyiben vagy annyira buta, hogy ráülsz a koszos deszkára, de akkor meg meg is érdemled. Aki meg bemegy, összefogdos mindent, és utána pisil és kitörli a fenekét, az készüljön fel rosszabbra is, mint egy gomba.
F, Uszodában, szaunában, stb. általában a lábgomba terjed... Ha utána gombás lesz valaki, az az esetek 90%ban amiatt van, hogy a klóros víz kicsípte, illetve b@szott normálisan megfürödni és SZÁRAZRA törölni magát...
Nagyjából ennyi. A canesten meg igenis gombaölő, csak éppen nem mindegy milyen gombára próbáljuk alkalmazni. Komolyan gondolja mindenki, hogy ami a lábgombára jó, az jó lesz oda is? Nőnél ha csak a krémet használod, igenis csak tünetmentesít. Erre van a canesten kombi, amiben hüvelytabletta is van. Férfiaknál elég a krém.
Ha eldurvul a fertőzés, akkor igenis ORVOS, mert az erősebb antimikotikumok vénykötelesek.
én nem tudom,de ha nem használ a krém,majd elmegyünk dokihoz.De az hülyeség,h csak tünetmentessé tesz,ugyanis a canesten az gombaölő szer,és nem tünet enyhítő.Reméljük a legjobbakat.
Szerintetek mennyi nap alatt kell h hasson?
Wc-n is?????
Hát nem tudom. Ép eszű ember csak otthon ül rá a wc-re, aki meg megteszi és ott kapja el megérdemli....
Mielőtt még mindent visszaolvasnék.
Nőgyógyász mondta...nem kitaláltam. Simán úgy is el lehet kapni egy fertőzést, hogy megfogsz egy wc kilincset amit előtte egy gombás fertőzött fogdosott és odanyúlsz. Ez éppen elég.
Köszi.
Hát kenegeti,de ma elfogyott,ugyhogy holnap vesz majd egy original csomagot.Mondzam neki,h ezt mondja el szépen a patikában,mert lehet h ott mondanak valami hasznosat.
1hete múlt el...de attól még kiirhattam a kérdést,mivel soha életemben nem találkoztam ilyennel..
remélem segít a canesten.Mennyi idő után várható javulás?
tutira :)))
Mondjuk eleve nem értem a kérdést, ha a kiírónak is volt baja...Akkor UGYANAZ LEHET EZ...
További ajánlott fórumok:
- Kisfiam arcán már több hónapja apró, piros kiütések vannak.Mitől lehet?
- Égő, viszkető érzéssel oda lehet menni időpont nélkül az SZTK-ba?
- Westie - viszketős kiütések
- Kislányomnak nagyon viszket a szeme, orra, a bőrén szúnyogcsípésszerű viszkető kiütések vannak. Mi ez? Allregia?
- Milyen házi szerrel lehetne kezelni a viszkető kiütéseket a fejbőrön?
- Szolárium után a hason végig egészen mell alattig apró viszkető piros kiütések jöttek ki.Mit lehet vele tenni?