Visszér (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Visszér
Nekem is visszér problémáim vannak, én nem szedek rá semmit, nem is kenem. Valamilyen természetes gyógymódot szeretnék először kipróbálni.
Erről a vízivásos megelőzésről még nem hallottam. Érdekes.
Azt viszont olvastam én is, hogy ne üljünk keresztbe tett lábbal, inkább sétáljunk, mint álljunk, és inkább feküdjünk, mint üljünk. Ezen kívül fontos, hogy a lábat amikor csak tehetjük, polcoljuk fel.
Azt is olvastam, hogy a hideg vizes zuhany is jót tesz. Biztos így is van, (kipróbáltam, rövid távon jó volt) de ezzel a hideg vízzel úgy vagyok, hogy ha aranyérhez hasonlítom a visszért (lehet, hogy rosszul teszem), úgy tudom, az a hideg hatására mégjobban előjön.
Húgom már átesett kimetszéses műtéten, de neki - igaz, kisebb mértékben -, sajna visszajöttek a visszerek. Neki pl. egy ismerőse ajánlotta a lézeres megoldást..Azt sajnos nem tudom, mennyire hatásos és végleges-e az eredmény..?
Nekem főként a lábam felső részén, a combomon éktelenkednek a visszerek..elég randák, másrészt néha bizony fájnak is..néhány csomót is ki tudok tapintani, de még nem fordultam orvoshoz. Azt hiszem, éppen itt az ideje!
Sajna engem sem kerültek el a visszerek,inkább befészkelték magukat a lábaimra:(((
Én már átestem egy visszérműtéten,filózgatok még egyen...Nagyon hatásos volt és nagyon kicsi heg maradt utána.Csak aztán vállaltam még egy babócát és a lábaim újra csúnyák lettek.
A hajszálerekre állítólag van lézeres megoldás,de annak idején az érsebész aki műtött azt mondta,hogy felesleges pénzkidobás,úgyis újra kifog jönni:(Van vkinek tapasztalata erről?
Tehát miért, és hogyan keletkeznek a "kék villámok"?
Ugrás a teljes írásra: Visszér
További ajánlott fórumok:
- Mi használható visszér ellen?
- Volt valakinek visszérműtétje! Ha igen, akkor mennyi idő amig meggyógyul? És fáj-e utána és érzékeny-e a frontokra!?
- Kiveszik a visszereimet a lábszáramból ha valakinek már volt ilyen elmondaná a tapasztalatait?
- Csütörtökön visszér műtét vár rám epidurális érzéstelenítéssel akinek van tapasztalata kérem írjon, mire számíthatok?
- Milyen mellékhatásai vannak a visszér injekciós kezelésének?
- Mi a jobb visszére a Lioton gél vagy a Venoruton?Esetleg más tipp?