Visszatérő folyásra milyen kezelés létezik? (tudásbázis)
Valóban ki kellene próbálnod:
- semmiféle illatosított betét
- egyáltalán nincs tampon!
- csak sima vízzel mosakodni odalent, és langyossal!
- néha lehet sósvizes ülőfürdőt venni, de nagyon tiszta kádban!
- tangát és műszálas fehérneműket elfelejteni
- illatosított wc-papírt is
- a fehérneműket legalább 70 fokon mosni, és a törölközőket is, utána kivasalni
- és két hónapig semmi kúp, csak a sok hüvelyflóra kiölő kúp (betadine, klion) után két hónapig hüvelyflóra helyreállító készítményt érdemes kipróbálni (csak azok is rohadt drágák)
- lehetőleg szexmentesség ez időszakra
- amennyiben fogamzásgátlót szedsz, akkor az simán okozhat ilyen tüneteket
Az emésztési problémáid miatt, plusz ha vannak esetleg húgyúti problémák is, akkor tényleg a candidán érdemes elgondokodni.
Egy ismerősömnek kb ugyanilyen "baja" volt -mert igazából ha semmit nem találtak 10szer akkor nem hiszem, hogy fertőzésed lenne- ő elhagyta az illatosított tampont -mert van olyan-, illatosított betéteket, öblítőt, mosakodószert és 1-2 hónap alatt elmúlott
Egyébként vannak nők, akiknél az a normális/egészséges állapot, hogy bővebb a természetes váladékuk
Bocsánat, nem voltam elég érthető :)
Azt vettem észre, hogy ezek okoznak irritációt, és ebből adódnak a tünetek.
A gond ezekkel, hogy komplett hüvelyflórát írtanak, és előfordul, hogy pontosan a hüvely ezzel a bő váladékkal védekezik, és termeli vissza a védelmi rendszerét, tehát akár természetes folyamat is lehet.
Minden kúpkúra után ilyen bő, vizes folyás "normális".
Az azonban nem, hogy kiütéseid vannak, és emésztési problémáid, savad... ez sajnos tényleg utalhat gombára, de annak a tünete inkább a túrós, sűrű hüvelyváladék.
Én a helyedben visszamennék a rákszűrés eredményéért, adják ki neked, mond azt, hogy vinned kell az üzemorvosnak... vagy bármi, ha nagyon fennakadnak ezen.
Az szép, én kaptam egy papírt is róla, reménykedek, hogy nem találnak semmit.
Nemsokára mennem kell vissza.
Nekem is szokott folyásom lenni, és ha nem viszket és nincsen semmi más extra benne, akkor nekem segít a Aloe Vera Gelly "Zöld" krém. Gombára nem jó, de ha hüvely PH-s probléma, baktérium okozza, segíthet. Ha érdekel, priviben elküldöm hogyan kell használni.
Még mielőtt megkapnám, se doki, de Aloe Verás kereskedő nem vagyok, csak sejtem miről beszél a fórumindító.
További ajánlott fórumok:
- SZJA visszatérítés 2022.
- Melyik a leghatékonyabb módszer, gyógyszer, gél a visszatérő afta kezelesére?
- Gyökérkezelés utáni ínygyulladás meddig fog még visszatérni?
- Milyen kezelési módszer létezik, a személyiségi fejlődés torzulásra?
- Az epeféregre milyen természetes gyógymód létezik, a gyógyszeres kezelésen kívül?
- Létezik szakirodalom kintlévőség kezeléshez?