Visszajelzések (beszélgetés)
Sziasztok.
Köszi a hozzászólásokat :)
Régebben valóban fiúsan is öltözködtdem,de mostanra az elegáns sportos ruhákat szeretem. Egyberuha, cicanci, nyaklánc stb. Sminkelni nem szoktam, nem tudom mi mire való, néha azért a szempillámat kifestem,de max ennyi :D
Jobban érzem magam azóta amióta kiírtam magamból ezt az érzést
Fiús voltam mindig.
Most sincs bennem a nőiesség szikràja sem,de ilyen gondom sosem volt.
Gondolom csendes is vagy emellett,aki beleolvad a környezetébe.
Amit gondolsz önmagadról, kiül az arcodra, megjelenik a mozgásodban, a test tartásodban, minden egyes rezdülésedben... pedig szép vagy! Engedd, hogy a lelked szépsége ragyogjon az arcodon, a szemedben, az egész egyéniségedben. Jönni fog valaki, aki észreveszi, aki látja benned a jót és a szépet.
- Ha ez megnyugtat, csináltass egy totál új frizurát, bízd magad a fodrászodra, nagyon értenek ahhoz, milyen arc-beállításhoz, milyen tipusú hajból hogyan lehet csodákat összehozni.
- Alakítsd át a ruhatáradat, ha eddig kifejezetten fiús tipusú öltözéket hordtál, kezdj hozzászokni a nőies, lenge, kellemes viseletű nyári ruhákhoz, esetleg (önmagad számára is megbotránkoztató!!) kis kalapokhoz, retikül és nem válltáska, kiscipő és nem nadrághoz való félcipő, hasonló...
- Használj más alapszínű sminket
Érezd magad másként, érezd magad jól, ragyogj! Itt a nyár, használd ki a változásra. :))
Sziasztok
Volt már veletek olyan, hogy senkitől nem kaptatok visszajelzést?
Leginkább azt sérelmezem, hogy egy srácnak se tetszettem (vagy, ha igen arról nem tudtam). Az osztálytársnőimmel mindenki flörtölt vagy kavart, velem senki. A lányok is mindig a pasikról beszélgettek, hogy kivel sikerült megismerkedni vagy,hogy hol szedték fel őket. Bulizni is jártam ismerőseimmel ott se környékezett meg engem senki. Két lány mondta nekem, hogy rólam beszélgettek, hogy szerintük szép vagyok. Ez nagyon jól esett nekem.
Inkább fiús voltam, mint nagyon csajos. Leginkább haverként tekintettek rám, ami már zavar engem. Annyira önbizalomromboló, hogy én senkinek nem kellek. Azóta is bennem van, ha egy nővel vagyok/beszélgetek Őt sokkal szebbnek tartom, mint magamat.
Köszönöm, hogy elolvastad nagyon rég óta szerettem volna megírni ezt.
További ajánlott fórumok:
- Nem kapok pozitív visszajelzést a munkámról
- Most kezdem a Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért dvd-jét, tapasztalatokat és visszajelzéseket kérek!
- Facebookon visszajelölnek, amikor én be sem jelöltem az illetőt. Hogyan lehetséges ez?
- Orosz fekete terrierrel lehetne Canicross-ozni? (Fokozatosan növelve a km-eket, figyelve a visszajelzéseket, nem hirtelen.)
- Angolul hogy mondom? Örülök, hogy pozitív visszajelzést kaptam és a csapat tagja lehetek!
- Közszférában visszajeleznek önéletrajzra, ha nem az illető a kiválasztott?