Virslis-szalonnás sült krumpli recept
A Virslis-szalonnás sült krumpli hozzávalói:1 kg burgonya
6-7 szelet bacon (nem füstölt)
6-7 virsli
1 kis pohár tejföl
30 dkg trappista sajt
mustár
ketchup
ételízesítő
A Virslis-szalonnás sült krumpli elkészítési módja:
A krumplit megtisztítjuk, feldaraboljuk, és ételízesítővel megszórva, alufóliával letakarva egy tepsiben sütni kezdjük. Míg pirul, elkészítjük a virsliket. A virslibe hosszában belevágunk, egy szeletke sajtot teszünk bele. A baconszeleteket megkenjük mustárral (esetleg ketchuppal), majd belecsavarjuk a virsliket. Miután a burgonya megpuhult, ráhelyezzük az előbb elkészített virsliket. Megkenjük tejföllel majd a tetejére reszeljük a maradék sajtot, és a sajt olvadásáig sütjük.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Fanoli, 2013. dec. 25. 21:17
A virslis-szalonnás sült krumpli elkészítési módja és hozzávalói.