Világos plüss kanapénkat megfogta egy vendég új farmerja. Hogyan tudom kiszedni az elszíneződést? Járt már valaki így? (tudásbázis)
Vannak habszerű a flakon végén kefés kárpit tisztítok is. Ezeket szintén főleg gk.-ban használják.
Ahogy az előttem h.szoló írta nem vizezni kell.
Köszönöm a válaszokat!
Ha valami folyékony foltkiszedőt teszek rá, azt utána hogyan tudom kiszedni belőle? Mert ha bedörzsölöm vele a foltot, akkor beszívódik. Kárpittisztító gép kölcsönzése nélkül nem lehet megoldani?
(Meg ha most eben a nedves hideg időben jól bevizezem a szivacsos ülőfelületet, nem tudom, az mikorra szárad ki...)
Akármivel próbálkozól, előtte egy nem látható helyen tégy próbát, nem hagy-e foltot az ltalad használt valmi.
Lehet próbálkozni kárpittizstítval, mosószappannal, amit lőtte vízben feloldasz, DM-ben leht kapni kölönféle folttisztítókat.
Nyári szélvédő tisztítóval tisztítják a gk. kárpitokat az autómosók. Egy próbát ez is meg ér szerintem.
Ezt a pechet!
Nemhiába terjedt el régen annyira a birkabőr!
Bocsi:)))
További ajánlott fórumok:
- Ha a hús nem nyálkás, és nincs elszíneződve, viszont volt kicsi szaga, akkor az fogyasztható még vagy romlott?
- Medencénkben a víz elszineződött... Valakivel előfordult már?
- Tudnátok ajánlani valamit, amivel szép fehérré varázsolhatnám a mosdómat és eltüntethetném a nem kívánt foltokat, elszíneződéseket?
- Szájban jelentkező, nem letörölhető fehér elszíneződés mi lehet?
- Lecserélnénk a kanapénkat de annyiféle anyag létezik, hogy elbizonytalanodtam. Milyen anyagból érdemes? Mik a tapasztalatok?
- Hogy lehet gránátalma okozta elszineződést eltüntetni a köröm alól?