"Vidéki " plasztikai műtétek :) (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Valaki igenybe vette mar a Dunajvarosi plasztikai sebeszetet?
Az orvos neve Dr. Mohamed-Al Sheraji
Koszonom
Szia Lauren89.
Szeretnek kérdezni tőled. Voltál másnál is konzultáción, miért pont Dr Gyorffyt választottad es a piszkos anyagiak 😏??
Na sziasztok! Ma vagyok 4 napos. Dr Győrffy Lajos műtött Győrben a Kardirex klinikán ápr.24 én. Nagyon jól döntöttem, hogy őket választottam, mindenki nagyon kedves volt és törödő. A Doki meg egyezerűen nagyon precíz, kedves és gondoskodó, laza de tudja mit csinál. Láttam a ciciket a szorítókötés eltávolításakor, nagyon tetszettek, viszont tudom, hogy meg sokat fog valtozni.
Kellemetlen egyepkent vannak fajdalmaim, altatas utan meg kicsit gyenge a gyomrom de az ellátás szuper. Kaptam rendesen étlapot, hogy mit szeretnék enni, kaptam otthonra egy csomó gyógyszert, harisnyát és melltartót is. Semmit nem kellett megvennem, ez akkora segítség a nagy káoszban, hogy hihetetlen. Az altató orvos egy hölgy aki nagyon kedves és jól ki kérdezett előtte, mivel a vizsgálatokat is náluk csinálgattam. A hozzáállásukkal tökéletesen elégedett vagyok. Az éjjeli ápoló többször bejött megnézni, allandoan hozta a gyogyszereket ha nem voltam jol. En csak is őket ajánlom mindenképpen Győr és Szlovákia környékén. Akit érdekel több infó nyugodtan írjon privátban.
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni.Mellnagyobbító plasztikai műtétet szeretnék elvégeztetni, és szeretnék véleményeket Tőletek, akiket esetleg Győrben Dr.Győrffy Lajos,Dr. Kővári Péter műtött.Köszönöm
Csak annyit szeretnek hozzaszolni hogy Pecsett Pavlovics Gabor szuper. Oktoberben volt has es mellplasztikam es mar alig latszanak a hegek!
Kepek a lapomon.
Sziasztok!
Mellnagyobbításom Győrben szeretném elvégeztetni. Három dokihoz jelentkeztem konzira: Dr.Horváth Péterhez (nála már voltam is, de a rövid konzi alatt nem sikerült leszűrnöm hogy "jó" -e), Dr.Győrffy Lajoshoz és Dr.Kővári Péterhez. Környezetemben érdeklődtem de mindenki mást mondott, van aki Kővárit dicsérte, volt aki Horváthot és hallottam pár ellenvéleményt is. Teljesen tanácstalan vagyok, hogy melyik dokihoz menjek. Ha bárkinek van tapasztalata ezekkel a dokikkal kapcsoltban kérem írjon. :)
Sziasztok!
Miskolci vagyok és melfelvarrásra szeretnék menni. Tudnátok ajánlani valakit és kb mennyi lenne?
Előre is köszi
Sziasztok!
Vidéki sebészt keresek,jó lenne Székesfehérvár és környéke,de nem igen találok.Tudna valaki segíteni?
Pannika,a tieid nagyon szépek lettek,lehet megpróbálom Dunaújvárost.
Sziasztok!
Én miskolci vagyok, de itt nem csináltatnám meg a cicim. Láttam egyet, amit itt csináltak, a heg nagyon csúnya volt. Vidéki dokit keresek énis.. Debrecen, Nyíregyháza tökéletes lenne. Pannika nagyon szépek a cicijeid, ha nem találok megfelelő dokit tuti hozzá megyek:) Bomba ár, bomba cickók:))