Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Elrontott plasztikai műtétek (beszélgetés)
Van olyan,akinek nem is indolkolt,meg szebb is elotte,mint utana.Nem ertem minek ? Nem plasztikaztatnek,azt a penzt masra koltenem.
Sok elrontott mutetet latni,de ez a pakliban van.
Egyszer voltam, kb 4 éve. Szemhéj felvarrás, jó lett, nem panaszkodom.
Melyik az a sebesz, aki szandekosan elrontja a sajat munkajat?
Miért pont Magyarországon? A külföldi plasztikai sebészeknél is látni egy-két érdekes munkát utólag!
Sztem a fórumindító úgy gondolja, ha mások rossz tapasztalatából is lehet tanulni.
Felre ne ertsetek! Nem bantani akarok senkit!
Eleg baj, ha valami nem sikerult!
Sajnos nem tudni elore, hogy az emberi szervezet hogy reagal egy beavatkozasra.!
Es mi tartja vissza, hogy kialljon maga mellett?
Mert ha nekem valami nem jol sikerul, akkor nem itt tepem a szamat, hanem irany a mutetet vegzo orvos!
Azzal talán igen, ha nem némán elkönyvelné mindenki magában, hogy igen, ez történt vele, hanem kiállna maga mellett.
A megosztassal valtozik valami, jobb-szebb lesz a megmutott testresz?
sokaknak lenne mmit mesélni...
Kedves Fórumozók!
Úgy látom, hogy ma a Magyarországon végzett plasztikai műtétek sok esetben nem hozzák a várt eredményt, az orvosok nem tanusítják a megfelelő gondosságot, nem tájékoztatnak, nem elérhetőek.
Amennyiben Nektek is van negatív tapasztalatotok, úgy kérlek, osszátok meg Ti is!
További ajánlott fórumok: