Viber mutathatja rosszul, hogy valaki elérhető vagy nem? (tudásbázis)
Létezhet. Régen én is használtam és jelezték hogy elérhetőnek mutat, pedig nem voltam fent. Az időpontokat is kedve szerint mutatja. 1-2 évente frissíteni kell.
Ha kedvesek a beszélgetések, akkor screenshot-al mentsd le őket. A Skype ugyanezt csinálta, egy idő után megbolondult, de állítólag most megint jó.
Ráadásul van még valami.
Pár nappal ezelőtt megjelent egy ismerősöm Viberen, azaz kiírta nekem üzenetben, hogy XY új a Viberen. Aztán most pár perce megint kiírta nekem ugyanannál az ismerősömnél.
Ez is hiba?
Vagy létezik, hogy valami miatt az illető lekapcsolódott a programról, aztán most vissza. Bár ezt eléggé furcsálnám
Igen lehetséges, már többször is tapasztaltam. Volt hogy férjem már egy napja nem jelentkezett be Viberbe és nálam mégis azt mutatta hogy pár perce elérhető volt.
A következő viber frissítésnél vissza állt és azóta nincs ilyen hiba.
Létezhet az, hogy Viberen tévesen mutatja, valaki elérhető?
Tehát mondjuk a net be van kapcsolva a telefonján, de a Vibert nem használja éppen, mégis azt írja ki, hogy elérhető.
Elképzelhető hogy a Viber sem pontos? Mert Facebook messengerrel kapcsolatban már hallottam ilyen problémát.
További ajánlott fórumok:
- Peteérés után a legkorábban mikor mutathatja ki a legérzékenyebb teszt, ha várandós vagyok?
- Tud valaki valami jó fogyókúrás módszert, amivel gyors és tartós fogyás elérhető?
- Hisztek abban, hogy ha valamit nagyon akarunk elérhetővé válik?
- Találtam a Facebookon egy autót, de a tulaj nem ad elérhetőséget
- Ha több óra hosszáig nem lépek be a telomon a viberre, akkor másoknak azt mutathatja, hogy nem vagyok elérhető?
- Viber elérhetőségi állapot