Vettünk ma egy lábost, BACHMAYR SOLINGEN van ráírva. Mit jelent a fedő fogantyúján a kék, a zöld, illetve a piros szín? (tudásbázis kérdés)
7. cipa (válaszként erre: 6. - Potyek)
2009. jan. 30. 18:25
Szia!
Ne haragudj, csak most jártam erre. Mi 7200 forintért vettük, 8 literes. Nagyon jó, szerintem sokkal hamarabb megfő benne az étel, mint egy sima lábosban. Amikor már a piros jelben van kb. 10-15 perce, akkor kikapcsoljuk alatta a gázt és meg is fő benne az étel.
6. potyek
2009. jan. 7. 22:26
Nekem is van,én is most kaptam...de én sem tudom sajn.A fogót lehet tekerni,egészen rá lehet szorítani.Szerintem a lábosban lévő hőt jelzi....megkérdezhetem,hogy mennyiért vetted?Olyan változatos árakon hirdetik....
5. cipa
2008. dec. 4. 23:19
Egy kis mutató (mint az óramutató) is van rajta, de számok nincsenek.
4. cipa
2008. dec. 4. 23:18
Köszönöm a válaszotokat, már próbáltam keresgélni, hogy hogyan kell használni, de nem találtam semmit.
3. 4c35511f0b
2008. dec. 4. 23:03
Google-ott van leírás is
2. Ada12
2008. dec. 4. 23:00
A hőfokokat jelöli, ilyen a Zepter is, de azon vannak számok is.
1. cipa
2008. dec. 4. 22:43
Vettünk ma egy lábost, BACHMAYR SOLINGEN van ráírva. Mit jelent a fedő fogantyúján a kék, a zöld, illetve a piros szín?
További ajánlott fórumok:
- Ha vettünk egy lakást, de olyan sok a hitel, hogy nem bírjuk fizetni, mit lehet tenni?
- Most vettünk mosogatógépet, de az edények piszkosak maradnak benne. Mit csinálok rosszul?
- Segítség! Milyen autót vettünk?!
- Idén 2 dinnye volt ehető, amit vettünk, a többi vagy nem...
- Van valakinek SOLINGEN evőeszköz készlete? Tapasztalatok? Vegyek?
- Silver royal solingen 1740 - használtad már?