Vetélés-koraszülés veszélye (beszélgetés)
Szigorú fekvès, csak wcre meg zuhanyozni kelj fel. Kisfiad mellé szerezz segítséget.Nagyszülök? Apuka nem tudja halasztani a mütetet? 23 vagy 24. heten harcold ki a tüdöerlelot. Es akkor mar korhazba is be kell menni,megpedig pices korhazba. Ha beindul a koraszules fontos hogy azonnal szakertoi kezekbe, inkubatorba keruljon a pici.
Endokrin reszhez nem ertek, de ha tenyleg lehet a problema oka, akkor harcold ki az idopontot, csinaltass magan uton vervetelt es kerj a lelettel telefons segitseget.
Sziasztok.
30 éves vagyok és a második babámat várom.Az első babánál nem volt semmi probléma csak egy hónappal előbb született.Most viszont a második babánál vannak problémák.19 hetes vagyok.A baba jól van,szépen fejlődik,jó a szívhang, viszont nekem erős görcseim vannak,fáj a derekam és volt egy kis vérzésem és barnás váladékom.Amikor ez jelentkezett rögtön orvoshoz mentem ahol az orvos azt állapította meg hogy fent áll a vetélés lehetősége,mivel a méhnyak értéke C:2100
Kaptam méhlazító gyógyszert és több magnéziumot kell szednem.Akkor felajánlották a kórházi felvétel,de ezt nem fogadtam el mivel itthon van a 2 éves kisfiam és az apukát is nemsokára műtik.Így próbálok itthon pihenni minél többet.
Közben rájöttem hogy lehet hogy a pajzsmirigy alul működés miatt is lett ez a probléma. Gyógyszert szedek rá, már több éve,de lehet hogy most kevés a napi adag, ami 75mg Letrox. Ez az adag az első babánál teljesen jó volt.
Vérvételre megyek a napokban,viszont az endokrinológushoz csak 3 hét múlva jutok el,mivel magánrendelés.Ha sima TB-s lenne akkor 3 hónapot kéne várnom,ami vicc.Így tanácstalanul várom a nőgyógyász tanácsát.
Volt már valaki hasonló szituációban?
Ti hogy intéznétek ezt a dolgot?
További ajánlott fórumok:
- Nyaralás veszélyeztetett terhesség miatti táppénz alatt
- Szerintetek mennyire veszélyezteti Európát az ebola járvány? Ti is féltek?
- Van valami veszélye a Tescos vásárlói kártyának?
- Nyári veszélyek
- Előttetek kocsival fékeztek már be direkt azért, hogy belemenjetek? Ha valaki direkt veszélyeztet így, akkor lehet panaszt tenni valahol?
- Az én bébim csak hason hajlandó aludni, nem nagyon veszélyes ez?