Szerintetek mennyire veszélyezteti Európát az ebola járvány? Ti is féltek? (tudásbázis)
infarktusban halsz meg, akkor csak annyit érzel, hogy mész, mész, érzel valamit, aztán hirtelen azt veszed észre, hogy már nem veszed észre"
Ahogy te tévedsz!
AZ ebolához
Ahogy kezdene elterjedni a "nyugati világban" azonnal előkerült egy gy.szer ami majmokon sikerrel bevált
Most próbálják ki 20 emberen Afrikában
Tájékozódom, vagdalkozni NEKEM nem szokásom:)
Milyen mellékhatásoktól szenvedtek az emberek?Kíváncsi vagyok, tényleg nem tudom.Nekem egy csomó ismerősöm beoltatta magát, senkinek nem lett semmi baja. Hisztériakeltés az egész. Honnan tudták, hogy az oltástól halt meg valaki? Láttad a boncolási jegyzőkönyvet???? Be tudták bizonyítani?
Egyik oltás sem veszélytelen. Sőt, az életben tulajdonképpen nincs semmi veszélytelen. Hogy mégis miért részesítjük előnyben az egyiket a másikkal szemben? Mert statisztikai alapon döntünk . Egy ismerősödet majdnem megölte viszont százat meg megmentett. Ilyen egyszerű.
Csak persze mindig haragudni kell valakire és félinformációkból kiabálni be a hülyeséget.
Azért azt légyszi írd meg, hogy tényleg honnan tudod, hogy a h1n1oltástól haltak meg emberek, köszi!
Egyébként Te orvos vagy?? Erre még nem válaszoltál.
Én is ezt mondtam, a szegényebb országokban nem azért születik több gyerek, mert ők egészségesebbek és nem szednek gyógyszereket!
Te azt írtad, hogy a nyugati világban mi teletömjük magunkat mérgekkel és ők meg ugye mivel nem szednek semmit, több gyerekük van, mert egészségesebb.
A fogamzásgátlás hiánya összefügg a szegénységgel. Nincs pénzük fogamzásgátló eszközökre, illetve majdnem analfabéták és nincs információjuk, tapasztalatuk a témában. Ahol meg van info, ott az apácák úgysem adnak nekik gumit, boltban meg nincs, mert hiánycikk stb.
Nem vagyok orvos, de van orvos ismerősöm nem is egy.
De gondolom te orvos vagy.
A h1n1 esetében nem a vírus körül volt a nagy felhajtás, hanem az oltás körül.
Szerintem egyébként az ismeretlennel kapcsolatos jogos óvatosságról és a legrosszabbra való felkészülésről volt inkább szó.
Nem tudom hány oltást kaptam, miért?
Te orvos vagy? Vagy mire alapozod ilyen bizonyossággal, hogy márpedig oltási szövődmény az ritka? Mert te nem hallottál róla? Úgy szeretem az ilyen okoskodó embereket, akik a bulvárból tájékozódnak. Ilyesztően sok volt az oltási szövődmény a H1N1 esetén. Nem véletlenül hozom fel ezt a vírust, mert e körül csináltak egy fals felhajtást, és teljesen feleslegesen végigoltották a népet, és nem jószolgálatból. Nem hiszek az ebola járvány európai elterjedésében, sőt még abban sem, hogy a vírusával olyan könnyedén meg lehet fertőződni. Oltásnak nagy számú járványos megbetegedés esetén van létjogosultsága. Érdekes, hogy a rák betegség okán és elterjedésén nem görcsöl senki, pedig ennek vagy más betegségeknek sokkal nagyobb eséllyel lehetsz az áldozata, mint az ebolának.
Te egyébként hány oltást kaptál életedben?
Oltási szövődmény az nagyon ritka, extrém esetekben fordul elő.
Az, hogy az oltások ellenére is megbetegedhetnek előfordul persze, viszont a nem beoltott személyek sokkal nagyobb veszélynek vannak kitéve a súlyos szövődmények miatt.
Ez a kettő a leggyakoribb. Hogy adot utcában mi a helyzet az nem tükrözi az országos adatokat.
Mi magyarok különösen rosszul állunk a szív és érrendszeri betegségekkel, és az ebből adódó elhalálozással. Hála az egézségtelen táplálkozásunknak, mozgásszegény életmódunknak.
Milyen igazad van!
Sokkal nagyobb gondok vannak itt nálunk, mint az ebola...
A túlnépesedés nem attól függ, van-e fogamzásgátló, hanem leginkább ki nem találnátok, mitől: a vagyoni helyzettől. Bebizonyított tény, hogy minél szegényebb egy család, annál több a gyerek, de minél gazdagabb egy társadalom, annál alacsonyabb lesz az átlagos gyereklétszám. Ugyanis szegény családban gyakorlatilag a szex az egyetlen szórakozás meg öröm, és ott még segítség a sok gyerek, nem teher. Segít a házimunkában és egyebekben, igen, akár a lopásban is, be van mindenbe fogva. Ellentétben a gazdagokkal, ahol az 1-2 elkényeztetett gyerek is csak kiadást meg lemondást hoz, csak összetöri az autót, drága az egyeteme, meg nem vihető el tengerentúli nyaralásra. Nálunk is bizonyos szegényebb megyékben, mint Borsod, sok helyen még ma is 8-10 gyerek van egy családban, pedig lódítás lenne azt mondani, hogy ismeretlen nálunk a gumi, vagy a teszkóban az apácák ne szolgálnák ki őket.
A járványok egyébként pont a túlnépesedett országokat sújtják.
Az átlagéletkor azért növekszik, mert az emberek egy része egyre gazdagabb, akik megengedhetik maguknak a valóban hatásos gyógyszereket is. Köztudott, hogy az igazán tehetős embereket más védőoltással oltották madárinfluenza ellen is, mint az átlagembert. Az ő sokkal nagyobb életkoruk felhúzza az átlagot, ez olyan, mint ami az átlagfizetés számítása terén is végbemegy. Egyébként a statisztika mindig hazugság volt, kormányok kezén lévő propagandagépezet. A kiszámítása pedig olyan bonyolult, hogy a statisztikusok játszva csűrik-csavarják, ahogy a hatalom akarja, neked meg fogalmad sincs róla, mit is számítanak, és az helyes-e. Például a várható élettartamra egy túlélési görbét hasalnak be, amit integrálnak a születéstől a végtelenig, csupán feltételezve azt, hogy a jelenlegi túlélési ráta változatlan marad, ugyanis baromi nehéz közös nevezőre hozni a 80 éves nénikét, aki még teljesen más orvosi és szociális körülmények közt nőtt fel, egy nemrég születettel, akinek megintcsak mások a gyógyulási lehetőségei. Nem is tudják, behasalás az egész. Az egyik módszerből kizárják az öngyilkosokat, a másikból az egy éves kor alatt elhalálozottakat, az összehasonlításokba meg csak behazudják a régebbi adatokat, hiszen 50-100 éve még senki se vezetett ilyen adatokat, így az akkoriakat csak hasraütéssel tudjuk, ahogy azt is, hogy azokhoz képest növekszik.
A másik, hogy önmagában az életkor növekedése nem vigasz, ha egyre nagyobb részét a végén betegként, pláne magatehetetlen gondozottként éljük végig. Mellé kéne tenni az életminőség alakulását is, csak úgy kapnánk reális képet. De ez nem a kormányok érdeke, mármint hogy megtudd az igazat. Az érdekük az, hogy te minél hosszabban legyél beteg.
A túlnépesedés hogy jön ide?? Megnézném, ha nálunk sem lennének fogamzásgátló eszközök, micsoda túlnépesedés lenne. Nem azért van, hogy többen vannak az afrikaiak mert annyira egészségesek, hanem mert nincs fogamzásgátlás.
A missziós apácák pedig azoknak sem akarnak óvszert adni, akik használnák, mivel az egyház szerint az aids egy büntetés és haljanak bele, akik dugnak, mert a szex is bűnös dolog, ha házasságon kívül teszik, szóval a sok óvszer csak rohadjon a raktárakban. A 10-12 éves megerőszakolt leány meg hát vétkezett, mit szexelget ő, nem? Természetesen teherbe is fog esni és meghal a szülésben mert még gyerek (az abortusz szintén vétek!!), az aidses kisbabája már kaphat gyógyszert mert nem tett semmit.
De maguk az apácák azt hirdetik, hogy igenis tartóztassák meg magukat az emberek a szextől. Senki nem tartja be ezt a marhaságot, ezért van túlnépesedés. Mi sem tartanánk be itt, csak van fogigátlónk, óvszer, spirál, elköttetés, abortusz, stb.
Sőt, kapaszkodj meg, olyan is volt, aki az oltás után közvetlenül bénult le, tehát az oltástól.
Ez nem vicc.
További ajánlott fórumok:
- Nyaralás veszélyeztetett terhesség miatti táppénz alatt
- Előttetek kocsival fékeztek már be direkt azért, hogy belemenjetek? Ha valaki direkt veszélyeztet így, akkor lehet panaszt tenni valahol?
- Kiskorú veszélyeztetésének számít?
- Sziasztok! Ti nem féltek/tartotok a németországi járványtól? Mit lehet tenni a megelőzés érdekében?
- Ha már volt egy veszélyeztetett terhesség, számítani lehet rá a következőnél is?
- Egy vetélés után a következő terhesség veszélyeztetett lesz?