Veszprémiek! Dr. Egyházi Violetta gyermekorvost ismeri valaki? Tapasztalatok? (beszélgetés)
Szia, ha még nem találtál, akkor keresd fel Dr. Bognár Katalint. Ha bírod a google-be, akkor kiadja a doktornő saját oldalát is.
Határozott és nagyon szereti a gyerekeket.
Szia
Veszprémi vagyok. Személyesen nem ismerem, csak hallottam róla, rokonom járt nála és semmit nem ért, mástól is hallottam róla nem éppen pozitív dolgokat.
Sajnos nem ismerek ebben jártas orvost!
De remélem találsz valakit!
Igazad van!
Jó gyerekorvos Veszprémben?nekünk a Halmai doktornő lesz,de ő sajnos már nyugdíjas,és már nem sok gyereket vállal!Pedig ő garantáltan a legjobb!
Szia!
Nálunk a gimiben ő volt az iskolaorvos,de én személy szerint ki nem állhattam!Nagyon durván nyúlt hozzánk,meg akit tudott kritizált.De ettől függetlenül,hogy milyen gyerekorvos azt nem tudom,csak,hogy hol rendel.
Sziasztok!
Engem mint homeopata gyermekorvos érdekel, beteg csecsemőmnek szeretnék kiegészítésként alternatív gyógymódot és komoly homeopata orvost keresek, aki nem csak a boiron bogyókat írja fel ugyanúgy mint a hagyományos gyógyszereket, hanem alapos kikérdezés után megtalálja a megfelelő szert. Várom a tapasztalataitokat.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek érdemes gyermekorvost váltanunk?
- Vajon mit csinálok rosszul? Kire hallgassak? Akik tapasztaltak, és akiben bízom, vagy a gyermekorvosban?
- Kinek higgyek? - Védőnő kontra gyermekorvos
- Szerinted normális-e, hogy a gyermekorvossal ilyen sok gond van?
- Császármetszéssel a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházban
- Tudnátok nekem ajánlani Nyíregyházán jó gyermekorvost?