Császármetszéssel a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházban (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Császármetszéssel a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházban
Kishugom (24 éves) fog jövő héten szerda reggel szülni, kisfiú lesz, vesetágulatot állapítottak meg a dokik és úgy döntöttek hogy előbb kell megszülnie a kiírt február 14.-e helyett. Először úgy nézett ki hogy neki is császár lesz, aztán most már "hagyományos" szülésről van szó.. mi is jobban örültünk volna a császárnak, meg ő is..
Ő is itt fog egyébként szülni, ebben a kórházban.
Gratulálok a kislányodhoz!
Nagyon jó volt olvasni a soraidat. :) Én is Veszprémben szültem mindkét gyermekemet, mindkettőt császárral. Az első programozott volt, a másodiknál pedig egy vizsgálat után döntöttek a császár mellett. Beöntést sem kaptam, örültem neki.
Pont az orvosom, Bagarus doktor Úr volt az ügyeletes, nagyon hálás vagyok Neki. A legjobb nőgyógyász, akivel valaha találkoztam.
Nekem egyáltalán nem maradt meg rossz emlékként a császár, bár a másodikból hamarabb felépültem. 2. napon már törökülésben szoptattam, egyáltalán nem fájt. A nővérek, a csecsemősök mind nagyon kedvesek és segítőkészek voltak.
Szia! Nagyon jó volt olvasni a történeted! Kicsit megnyugtatott, mert nekem is mennem kell ortopédiára véleményezésre. Ha nem titok megkérdezhetem, h mi volt a baj a hátaddal?
Nekem egy baleset folytán sérült a farokcsontom, 2 éve röntgenezték is, ahol azt mondták h eldeformálódott. Én nem bírtam a terhelést (vendéglátózás, napi 14 óra munka), állandóan fájdalomcsillapítókat szedtem.
Szerinted nekem is van esélyem a császárra? 13 hetes kismama vagyok, kíváncsi vagyok hogy bírom majd, ha lesz nagy pocakom.
Sok sikert a következő picurhoz!
Sziasztok!
Én is Veszprémben szültem mindkét gyerkőcömet! A fiamat 7 éve Bagarus dokinál, Ő volt éppe az ügyeletes. Most is azt mondom, ha nem Ő van ott, akkor megcsászároznak... d hál'Istennek, sikerült természetes úton.
Aztán 5,5 éve szültem a lánykámat, aki egy betegség miatt programozott császáros baba volt, szintén ügyeletes dokiknál.
Én is csak jókat tudok elmondani. Bár beöntésem nem volt és talán a katéterrel is szerencsém volt, de én nem is éreztem. A fájdalomról utána viszont ugyanazt tudám elmondani.
Tehát volt egy ilyen - egy olyan szülésem is, de a lényeg, hogy mindkettő egészségesen született, a mikéntje (számomra) nem volt annyira fontos.
Gratulálok! Tetszett a cikk, jó volt olvasni.
Én is Veszprémben szültem, komplikációkkal, de hála az orvosomnak, Bagarus Sándornak, nem történt semmi baj.
Ugrás a teljes írásra: Császármetszéssel a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházban
További ajánlott fórumok:
- Tudja valaki, hogy a veszprémi Kórházban kik a szülész-nőgyógyászok?
- Ismer valaki jó érsebészt a veszprémi kórházban?
- Szült valaki mostanában a veszprémi kórházban?
- Veszprémi kórházban szülök, vagy szültem
- Hol található a gasztroenterológia a veszprémi kórházban?
- A veszprémi kórházban a 18. hetes ultrahangot az esetek többségében melyik doki csinálja?