Tudnátok nekem ajánlani Nyíregyházán jó gyermekorvost? (tudásbázis)
Szia!
Személyesen nem ismerem Csobánka doktornőt. De a barátnőm igen és nagyon megvan vele elégedve.
Ó. És nem tud anyukád ajánlani valakit?
Csobánka Margitot erőlteti a védőnőm. Nem ismeri anyukád?
Aha, jol teszed hogy Debrecenbe mesz:)
Ot nem ismerem. De akkor Rozsret meg nem is lenne gaz a Toldi utcatol, igaz? Es a Hrubl Marika neni is ott van, igaz Szedrecske?
Értem. Köszi
Mi sajnos nem ismerünk egyet sem. Akit meg ajánlottak az Sárospatakra költözött.
Rozsrét. Kint van a metró után.
Május 28-ra tervezem. Nem tudom a fiam mikorra gondolt. :P
De erdekes ez, nem vagyok otthon abban, ki milyen jo, nekemo az edesanyam es mivel kulfoldon vagyok, nagyon jo, hogy van kitol szakmait kerdezni
Mikor szuletik a baboca?
Ahha :)
Igen, sz@r helyen rendel, de viccen kivul en is most szultem es persze hogy ot hivom:) Toldi Utca
Dr Őri Ágnes? Így gondoltad?
Hol rendel?
További ajánlott fórumok:
- Tud nekem valaki ajánlani megfizethető és jó magán gyermekorvost Budapesten?
- Meg tudná nekem valaki írni, hogy Dr. Rácz Krisztina mennyiért vizsgál Nyíregyházán?
- Tudna valaki Nekem Nyíregyházán nőgyógyászt javasolni, a Jósa András Kórházból?
- Tudnátok nagyon jó debreceni vagy nyíregyházi magán bőrgyógyászt ajánalani nekem? Tarifát is írjatok kérlek!
- Tudja valaki, hogy Nyíregyházán Dr. Herbály Zsuzsa gyermekorvos mikor rendel hétfőnként?
- Tudnátok nekem ajánlani Nyíregyházán 4D-s UH-t végző helyeket orvosnévvel, rendelő címmel, stb...?