Meg tudná nekem valaki írni, hogy Dr. Rácz Krisztina mennyiért vizsgál Nyíregyházán? (tudásbázis)
VAlami gond volt?Azért változott negatívan a véleményed? Én végül 2012 nov. nála szültem és 33. héttől gondok voltak a lepénnyel súllyal,akkor már kórházba jártam hozzá,nem a magánba.MAximálisan kiállt mellettem,nem fektetett be még több mint egy hónapra, és mikor kérdeztem nem fogadott el pénzt a soron kívüli kórházi vizsgálatokért.A szülésnél folyamatosan bejárkált (csütörtökön szültem,magánrendelése alatt 16.00tól 22.30ra lett meg a lányom,már a kezdeteknél lemondta aznapra a pácienseit) szülésznőnk nem volt,ő intézte akkor,azóta is hálás vagyok érte egy tündér volt a csaj.A szülés simán zajlott,maxiálisan meg voltam elégedve. Végül 40ezret adtunk.Most tervezzük a tesót,tuti,hogy megint nála fogok szülni.
Amit írsz,hogy sürgette a magán találkozásokkor a kérdésfeltevést...nekem pont ellenlező a tapasztalat 20-30percet bent voltunk és mindenre válaszolt,volt,hogy másról is beszélgettünk. CSúszást én is tapsztaltam,de ennyi szerintem máshol is van és simán belefér.
Én CSAK Ajánlani tudom Krisztát!
Sziasztok! Nekem is Ő a nőgyógyászom!
Eddig még csak az éves szürővizsgélatokra kellett járnom, ezen alkalmakkor 8000.-ot kért!
Én 10.000.-ot szoktam odaadni! Szerintetek illő vagy maradni kell a 8000.--nál?
Sziasztok!
Meg tudná nekem valaki írni,hogy Dr. Rácz Krisztina mennyiért vizsgál Nyíregyházán?köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Mennyibe kerül egy tengerimalackának egy általános vizsgálat?Mennyiért vágja le az állatorvos a körmét?
- Tudna valaki ajánlani Nyíregyházán egy jó szemészt, akihez elvihetem az 1 éves Lányomat általános vizsgálatra?
- Hol és mennyiért csinálnak xx kromoszóma vizsgálatot?
- DNS vizsgálat. Hol? Mennyiért? Csináltatott már ilyet vki?
- Petevezeték átjárhatósági vizsgálat Nyíregyházán
- Kozmetikus hallgatót mennyiért vállalna el egy kozmetikus nyári gyakszira, Nyíregyházán és környékén?