Veszélyes lehet az anyajegy? (tudásbázis)
A nyugalmi statusu anyajegy nem veszélyes. De a dokid 2 hét múlva megvizsgálja őket. Állami helyeken valóban nem szánnak időt végigbogarászni ha sok van... :/
Ha megfizeted, akkor mindet végig vizsgálják amelyiket kéred (egyenként) dermatoscop-al.
A számítógépes anyajegy szűrés videodermatoscoppal már több helyen elérhető (pl Semmelweis Egészségügyi Kft ..stb..)
Ha el kell távolítani a sebészet a legjobb mód, ugyanis utána szövettani vizsgálatot lehet végezni, a lézeresnél meg nem marad mit...
Igen, veszélyes lehet.
Most jó?
Nézesd meg, mi nem tudhatjuk.
2 hét nem olyan sok idő, szóval nyugodj meg.
Melanómamobil?
Most már szűrnek pár ezerért 1-2 anyajegyet is.
Nekem több száz van, úgyhogy nem sajnálom rá a pénzt.
Annak előtte az onkológiai klinikára jártam, de azt azért nem szerettem, mert ott a leterhelt orvosok a már "nagybetegekkel" foglalkoznak. A csomó anyajegyemet egyik se bogarássza végig. Azon kívül csak az aktuális állapotot látják, a változást nem, márpedig az a legfontosabb jel.
Úgyhogy ezért megyek a fent említett céghez, ők le is fotózzák, a következő vizsgálatnál meg beazonosítják őket..
sziasztok
van a hatamon 2 anyajegy es felek h nem e melanoma..a 2 anyajegy hatarozott korvonalu az eyik kerek a masik ovalis deind a ketto belsejeben van egy kis sotetebb pötty..mar hetek ota figyelem de nem vettem eszre rajta valtozast..nem viszket nem faj nem nött, de megiscsak afgodom azon a sotetebb reszen ott belul..es pont a melltqrto pantnal van mind a ketto es nayon zavaro..
További ajánlott fórumok:
- Veszélyes lehet az epidurális érzéstelenítés? Milyen előnyei és hátrányai vannak?
- Golden Retriever is lehet veszelyes!
- Mit lehet kuktában főzni? Nemrég kaptam, nem veszélyes?
- Családjára veszélyes embert hogyan és meddig lehet távol tartani a családjától, hogy ne legyen baj?
- Beágyazódás lázasan lehetséges és ha igen, veszélyes?
- Ha már ezelőtt vagy 16 éve átestem a toxoplazmózis fertőzésen, kell aggódnom a három kutyánktól? Lehet símogatni? És a babára veszélyes-e?