Veszekedések, megölik a kapcsolatot? (beszélgetés)
hát igen..:D
ismerős..:D
de azért többet szeretjük egymást mint amennyit csipkelődünk:)
legalábbis mi:)
Ha egy szeker ele fognak be ket lovat, egymas melle, a kocsi fele olyan nehaz huzni mert a teher eloszlik a kettore!
Ha az egyik lovat az egyik vegere, amasikat a masik vegere fogjak be, az a szeker nem fog haladni se jobbra se ballra.
Egy kapcsolat csak akkor tud mukodni, ha + 50 es 50 % a megalkuvas, a kiegyezes, amit a szeretet megkonnyit! Onzonek nem szabad lenni. Egy zenekarban nem lehet ket dobos, az egyiknek gitarosnak kell lennie, a masiknak a dobosnak, mert mindegyik egyforma fontos egy zenekarban!
A szerelem csak egy bizonyos ideig ad rozsaszinu szemuveget, utanna a szine kitisztul. Szerelem utan a szeretetnek kell kovetkezni.. az onzes azt nem fogja megengedni. Onzo emberek egyedul maradnak, es nem fog lenni aki szereti oket.
Te dontsd el ! Annyira fontos az Neked, hogy mindig te gyozzel a vitakban, vagy csak azert kezdeni vitat, hogy gyozelem gozeben erezd magad?
...és évek múlva csak k+1 pfuuuu lesz!
Igaza van aki itt két út elé állított:
1: Vagy tűröd(nem ajánlom)
2: Nem tűröd a, kidobod a fickót, csak úgy nyekken
b, nem tűröd, megbeszéled vele, ő megváltozik, s helyreáll a rend. Más verzió sajna nincs.
1.ha szereted,akkor megpróbáltok kialakítani egy normális kapcsolatot""
2.ha nem szereted,akkor ennyi volt...ne nézz vissza!!
Persze,tudom.Az enyém se rossz,csak sokszor az idegszálaimmal játszik...Megértelek,de hiába a sok tanács,hidd el,csakis TE tudod eldönteni,mi legyen!!!
B.
Például multhétvégén nála voltam. 4 napot voltunk 1ütt, amiből 3üan összevesztünk. Nagyon besokaltam, alig vártam, hogy eljöjjek onnan. A legrosszabb, hogy mikor nem vagyunk együtt akkor hiányzik... Tudom, hogy bennem is van hiba, viszont ő meg pont úgy viselkedik, ami engem a legjobban ki tud boritani. Ahelyett, hogy megnyugtatna ilyenkor, normálisan bocsánatot kérne, legtöbbször megjobban felbosszant.
Nagyon szőp az idézet, én is hiszek benne, probálok azon lenni, hogy nálunk is müködjön, de sajnos nem.
Attól is függ, hogy mi az oka a nézeteltérésnek;
ha csak azon, hogy mit együnk-igyunk, megoldható.
Ha mentalitásból, temperamentumból való nézeteltérés, ez nehezebb már. Otthonülő-menjük el...
Ha ellenkező felfogásbeli különbségek, az már nagy gond.
Ki az, aki felemeli a hangját, ki az, aki bevágja a durcát, stb... A kapcsolatot is tanulni kell, és nem könnyű műfaj...
Nem tudom miért írtátok többen is, hogy keressen mást? Hiszen ő is beismeri, hogy sokszor az ő hibájából nincs béke! A párkapcsolat nem olyan amit csak úgy leszakítunk a fáról. Sok kompromisszum, szeretet, elnézés, kedvesség és még rengeteg egyéb szükséges. Az jó, hogy belátja hogy önmagában is van hiba.
Próbáljatok hosszabb ideig (pl. egy hosszú hétvégét) együtt lenni. Akkor kiderül működik-e ez a kapcsolat. Kőszegen a Főtéren van egy szobor amelynek oldálra egy bibliai idézet van írva: "NE MENJEN LE A NAP A TE HARAGODDAL" Ez néha nagyon nehéz, de NAGYON FONTOS!
Nem tudok mást mondani, mint azt, hogy mondd el, mit érzel, mi tetszik, mi nem, mit szeretnél, mit nem.
Nemrégiben voltam olyan helyzetben, hogy más becsapta volna az ajtót és azt mondja, hogy vége...
De mindent elmondtam, ami bántott, ami fájt... stb. A probléma megoldva.
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- Hány nagy veszekedést élhet túl egy kapcsolat?
- Vita, sértettség, veszekedés(...) után lehet újraéleszteni egy kapcsolatot/barátságot?
- Hogyan lehet megállítani a baráti kapcsolatban az állandó veszekedést?
- Első nagy veszekedés. Innentől már nem lesz ugyanolyan a kapcsolat?