Vese CT, komoly a baj? (beszélgetés)
naaa fantasztikus hírek :) nincs daganat :) egy "ártatlan" ciszta, azt mondták évente azért jöjjön kontrollra de minden a legnagyobb rendben :)
borzalmas 1 hónap volt...
Szia Réka!
Mi újság a pároddal?
Én voltam másik dokinál, aki azt mondta, hogy valószínűleg gyulladás volt a vesémben, ami miatt felhígult a veseállomány és ez rajzolódott ki az uh-n és el is múlt, mire a többi vizsgálatra sor került.
Szia!
Azt hiszem pozitív leszek, szinte ugyanaz a történetem, mint a párodé, de hosszú lesz, bocsi.
Még nyáron elmentem a háziorvoshoz gyomor fájdalom, bordatáji görcs miatt. Beutalt hasi uh-ra. Augusztus elején ez megtörtént, mindent rendben találtak, de a bal vesémben látszott valami, amire a radiológus doktornő azt mondta, hogy nem tudja mi lehet az. Ártalmatlan dolognak gondolná, de mivel volt két évvel korábbi uh felvételem és azon még ez nem látszott, így mondta, hogy a biztonság kedvéért menjek el urológushoz. Elmentem urológushoz, ő is megnézte uh-al, ő se tudta, hogy mi ez. Tumor gyanúval elküldött ct-re. A ct vizsgálatot megcsinálták, de kontrasztanyag nélkül, mert az jódos, nekem meg túlműködik a pajzsmirigyem. (Tök véletlenül derült ki, hogy nem kaphatok kontrasztot, mivel én nem tudtam, hogy ez jód. Csak az asszisztens kérdezte, hogy mindig ennyire vékony voltam-e.) A ct eredményre egy hónapot várni kellett, megjött az eredmény, továbbra sem tudják mi ez. Vissza urológushoz, beutalt mr-re. Újabb egy hónap múlva mr vizsgálat, egy hét múlva kész a lelet. Nézem, hogy ezen egy szót nem írnak a vesémről, kiderült rossz beutalót kaptam. Kismedencei mr-re küldtek. Megint urológus, új beutaló hasi mr-re. Egy hétó múlva vizsgálat, újabb egy hét múlva lelet. Eredmény: Nem találtak semmit a vesémen. Se "daganat", se tágulat, kő, akármi...
Augusztus elejétől november végéig lebegett a fejem felett a tumor szele, de szerencsére megúsztam.
Azóta se tudják, hogy mi lehetett az. Vérvételeken vesefunkcióim rendben voltak, tüneteim nem voltak.
Sok szerencsét a párodnak is! :-)
Sziasztok. Örömmel fogadnék pár pozitív szót mert eléggé kétségbe vagyok esve. Párom egy ártatlan felfazas miatt elment az urologiára ahol talàltak az ultrahangon a jobb veséjèben egy 3cm valamit. Azt mondtak olyan mintha valami korábbi fertőzésnek lenne a következménye. Beutalák komplex ultrahangra tegnap ahol azt mondtak továbbra sem làtjàk hogy mi ez ezért beutaltàk ct-re... vettek vizeletmintát ahol tökéletes az eredmény. Azt mondták “ ők kizárnàk a daganatot mert a daganat kifelé nő, ennek meg más az alakja “ de akkor is meg kell győződniük arról hogy ez nem az. Arra tudnál gondolni hogy pl gyerekkorában be ütötte stb és betokosodott stb. Jovoheten megy ct-re.Szóval rám férne pár pozitív gondolat megerősítés.
30 éves eddig soha semmi betegsége nem volt.
További ajánlott fórumok:
- Miért van az, hogy egyre több komolynak tűnő férfi a Hoxán sírja el bánatát, hogy az életben nem tud kapcsolatot létesíteni a női nemmel?
- Te elhiszed, hogy tényleg vannak olyan 20-25 éves lányok (nők), akik nem akarnak komoly párkapcsolatot, inkább ismerkednek, szórakoznak?
- Valaki segítene, komoly lelki válságban vagyok?!
- A nők tényleg jobban szeretik a komolytalan férfiakat, mint a komolyakat?
- Szex-én tényleg komolyan gondolom!
- Bűnbeesės: Nős férfi gondolhatja komolyan?