Bűnbeesės: Nős férfi gondolhatja komolyan? (beszélgetés)
Hát lehet, hogy a világon semmi jelentősége nincs ennek.
Vagy arra gondolsz, hogy nem is igaz? Hát már mért ne lenne? Vannak fura alakok. Ezek között ártalmatlanok, meg kevésbé ártalmatlanok is.
Jól tették.
Csak járkál utána, bámulgat? Mint a macska, mikor lekuporodva, mozdulatlanul, rejtőzködve figyel. Aztán egyszercsak ugrik...
Hát, csak nézte.
Tudod,a nézését meg a járását,,,,,,,
Igazad van, visszatérve az eredeti témára, meglehetősen furcsa volt az az ajtó előtti néma gubbasztás meg lopózkodás, követgetés, bámulás.
Bennem is inkább valami beteges hajlam képzetét kelti ez, nem annyira a néma imádatét.
Én is roppant csendes vagyok, nem stílusom a kajabálás. Egyetlen pasi volt csak akivel megtettem, nem mérlegeltem hogy az bölcs-e, a kapcsolatunk időszaka alatt határozottan megerősödtek a hangszálaim. :-)
Ha énvelem kiabálnak, én bizony visszakiabálok. :-) De nem szeretnék állandóan úgy élni. Ha néha előfordul, akkor viszont marhára nem érdekel, hallja-e a szomszéd, vagy mi van.
Te genetikusan utálod ezt, valószínűleg a papa miatt.
De ha azt mondod, te nem üvöltesz vissza, akkor "valaki" már rádüvöltött. Nehogy sok legyen a sok visszagyűrt késztetés, próbálj egyszer visszaordítani, meglepi lenne... :-)
Ez inkább ijesztő, hogy bemegy a szobába utánad és csendben néz. :/
Beszélgetni szoktatok egyáltalán? Mert így inkább hangzik tényleg valami pszichopatának.
Akarhat egy nős pasi kikacsintgatni, de nem hinném hogy így tenné akkor. Hacsak nincs agyban nála valami baj.
Én is voltam egyszer így, már akkor ideges voltam, amikor az óra megközelítette az akkori "párom" érkező időpontját, és kúszott felfele a vérnyomásom.
Később már állandóan stresszes voltam, persze leginkább az ő jelenlétében.
Ez "csak" három éves kapcsolat volt, kb. a második fele egyre mélyülő pokol, addigra sikerült kipaterolni.
De van, akinek nem sikerül, nehéz egy fedél alatt élni az ellenséggel.
Évtizedekig gondosan titkolta az egész család fater viselt dolgait, aztán egyszer menekülni kellett, akkor muszáj volt vmit mondani. Szerintem azóta sem hiszik...
Öregapám detto, csak az még a plébánián is jeleskedett. Nem baj, legalább oda hordta a kénes borát. :))
További ajánlott fórumok:
- Mit gondolhat rólam ez a férfi? (plátói szerelem)
- Bunkónak gondolhat vajon az osztálytársam?
- 40 éves férfi komolyan gondolja, ha kezdeményez?
- Honnan lehet tudni, hogy egy férfi komolyan gondolja...?
- Komolyan lehet venni ezt a férfit?
- Miből szűröd le, hogy egy férfi játszik Veled, komolyan vesz, vagy éppen fülig szerelmes Beléd?:))