Komolyan lehet venni ezt a férfit? (beszélgetés)
Nem tudom hány évesek vagytok vagy hogy ez valós eset-e, de ha így van, akkor egyikőtöket sem tudnám komolyan venni.
Téged azért nem, mert teszed-veszed magad más férfiak előtt, flörtölgetsz idegenekkel, a srácot azért nem, mert már most a semmin veszekedik.
Sehogy sem lenne működőképes ez a kapcsolat. Ha netalán összejönnétek őt is dobnád, csak azért, mert megismertél valakit?
(Kis)Csillag!
Megcsócsáltuk mi már ezt a csontot elejétől a végéig, oda is, meg vissza is, csak más-más fórum címek alatt tisztességgel.
Leírtuk már korábban is neked: hagyd a fenébe ezt a hapit, nem akar az tőled semmit.
Olyan szekér után sóvárogsz, amelyiknek sohasem volt szándékában felvenni téged!!!
mar bocs, de teged komolyan lehet venni? melyik ferfi venne komolyan egy not, aki riszalja magat neki, elvarasokat tamaszt, de kozben azt mondja, amig a palijaval van, nem lehet semmi.
majd az vesz komolyan, aki csak dugni akar egy jot, es te vevo vagy ra. te is csak azt veheted komolyan, aki nem vesz komolyan addig, mig a pasiddal logsz, es elvarod tole, akarjon min. komoly kapcsolatot, mert te csak ugy mesz egyik kapcsolatbol a masikba
Igen :))
Még akkor is, ha 100 kilós a "kicsim" :))
Nem csak ez miatt.
Szeretem de már nem úgy,nem haladok vele előre az életben sehova. És nagyon sokat veszekedünk. És nem is emlékszem,hogy mikor nevettem egy jót legutoljára mellette. Stb.
komolytalanok vagytok mind-ketten
ez csak macska-eger jatek
További ajánlott fórumok:
- Nem szabad komolyan venni egy kapcsolatot sem.
- Te dua shpirt. Ezt mikor mondják és mennyire lehet komolyan venni?
- Hogyan lehet finoman rávenni egy férfit arra, hogy költözzön el otthonról és éljen családban?
- Honnan lehet tudni, hogy egy férfi komolyan gondolja...?
- Nyelvtanár vagy valami nagyon jó itthon tanulható program? Komolyan szeretném venni a nyelvtanulást!
- Néha szúró jellegű fájdalmat érzek a szívem tájékán. Mitől lehet ez, és komolyan vegyem-e ezt a problémát?