Te dua shpirt. Ezt mikor mondják és mennyire lehet komolyan venni? (tudásbázis)
verésről én nem tudok, viszont az asszony melletti asszonyváltásról annál inkább
meg nagyon putriban nőttek fel, az igénytelenség a felhőig hát..
egy olyannal ismerkedtem, akinek étterme volt, csinálták a lakást, de bent cigiztek, és kézmosás nélkül gyurták tovább a tésztát cigivel a szájban ..
"Németországban élő vagyok. Az én szomszédom albán, és bizony egész nap kendőben jár. A többi albán ismerősöm pedig mind férfi, és ők mind úgy gondolják, hogy természetes, hogy néha meg kell verni az asszonyt. Hát nekem ez nem jön be.
Ettől persze biztos nem mind ilyen, de én csak ilyeneket ismerek."
Minden országnak megvannak a maga szemetei, de nem szabad általánosítani. A magyar nőkről is az a hír járja, hogy r...cok, de mi nyilván tudjuk, hogy nem mind az.😁
Egyébként több nő meg azt mondja, akinek albán férje vagy ismerőse van, hogy mennyire rendesek, hogy sok magyar férfi tanulhatna tőlük, hogyan kell viselkedni, bánni egy nővel.
azt hozzáteszem, hogy egy barátnőm találkozott az egyikkel, mert ketten voltunk el az albánokkal.
és a csajnak megvolt éppen, de a csávó eppenhogynem megerőszakolta.
vigyázni kell velük..
Némi elégtétel, hogy Budapest belvárosában, akkor még a Felszab. térnek nevezett Ferenciek terén megtörtént, hogy két pár nőtagjaira vetettek szemet.
"papa megy, mama jön" szavakkal rángatták volna a két nőt a kocsiba, de nem tudták, hogy a csajok mögött battyogó két "papa" az akkori vízilabda-válogatott tagja, és az a válogatott híres volt a vagányságáról.
Rövid úton visszaszerezték a lányokat, majd nyomatékosan elmagyarázták az olasz fiúknak, hogy ki megy és hova. Némelyik a fejével előre préselődött vissza az autóba...
Valahogy divatba jött, hogy akár az egész nagy család összedobta a pénzt, hogy a gyerek nyaralhasson egyet Magyarországon. Akár a tűzpiros Alfa Romeo bérlését is megoldották, pláne ha többen utaztak együtt.
Sajnos voltak lányok, akik néhány pár harisnyáért is elmentek a fiúval, szóval ezek azt hitték, minden lány ilyen. Képesek voltak gimnáziumok előtt lesbe állni, egy-egy kiszemelt lány mellett hosszasan haladtak lépésben és undorító módon, hangosan és pofátlanul buzdították a kapcsolatfelvételre. Még berángatták volna a kocsiba is néha, aki nem vigyázott.
Sokáig a fal mellett közlekedtem miattuk a saját bejelentett lakóhelyemen, Budapesten...
Aztán volt olyan lány is, aki férjhez ment egy olaszhoz, és Szicíliában landolt anyós felügyelete alatt, nagycsaládban, és mivel nem tudta a nyelvet, őrizgethette a kecskéket. Mert ugye letelt a szabadság, elfogyott az összedobott lóvé, az Alfa bérlete lejárt... Alig tudtak többen hazajutni, a magyar követséget is nehezen érték el.
Én még eddig azt sem terveztem😊
Egyébként hónapok óta ismerem ezt az illetőt akiről szó van. Hét éve Olaszországban él. Nyilván Albániában is vannak olyanok, akik többre vágynak.
És valljuk be őszintén Magyarországon is vannak olyan elvetemült emberkék, hogy a szuperbalkán megirígyelhetné őket. 😆
Látom, olvasom.
Az ország is szép, de én inkább maradnék esetleg turista.
Egyéneket nem lehet általánosságban megítélni, de amilyen kultúrában felnőttek, abból ezt-azt le lehet szűrni.
Úgy tűnik, az udvarlásban csodálatosak, de a feleség számára még igencsak kötelezőek a régi hagyományok.
További ajánlott fórumok:
- Amikor kimondják a kegyetlen végszót: nem lehet több gyerekünk...
- Miért mondják azt az emberek, hogy nem lehet férfi és nő között barátság? Mi az oka?
- Honnan lehet tudni, hogy egy férfi komolyan gondolja...?
- Komolyan lehet venni ezt a férfit?
- Néha szúró jellegű fájdalmat érzek a szívem tájékán. Mitől lehet ez, és komolyan vegyem-e ezt a problémát?
- Komolyan fel lehet készülni Angol B2 komplex nyelvvizsgára egyedül?