Vérző anyajegy.....mia teendő, mennyire kell parázni? (tudásbázis)
Ezen én is nagyon fel tudom húzni magam.
Nekem a nyaki ultrahanggal volt ugyanez. Bedagadtak a nyirokmirigyeim, stb. És egy 3 hónappal későbbi időpontot adtak. Mondtam, hogy addigra vagy meggyógyulok, vagy már késő lesz.
Nem tudtál velük egyezkedni? Ez tényleg nagyon gáz új munkahelyen.
Szinüket meg ilyenek.
Ami dühitő az egészben,hogy mindenhol azt szajkózzák,figyeljük,mert ......a többit nem irom le.Elmegy az ember orvoshoz és váratják küldözgetik mindenfelé.Baromira idegesítő,hogy az uj munkahelyemen ugy kezdek,bocsika,de8-9én nem tudok jönni dolgozni mert....szal lehet ki is rugnak.
Hát ez röhej.
Az a lényeg, hogy nincs gond velük:)
Leszedik aztán rendben lesz minden. Hogy figyelj jobban?
Értem. Akkor a levett anyajegyből csinálnak szövettant.
Nem mondtak semmit, csak ennyit, hogy leszedik? Megvizgálták?
Szia:)
Akkor nincs semmi baj:) Ugye?
Csak leszedik, mert rossz helyen van. Az nem fáj! Ne izgulj miatta!
Lézerrel szedik le?
Szia!
Tegnap voltam,megnézték,jöv.hét szerdán leszedik...kicsit félek,de azt mondják,nem fog fájni:)
Hangom pöpec. Nem izgulok, mert szeretem az orvosokat. Én folyton lesem az anyajegyeket, főleg hogy tudtommal ez képez a leggyorsabban metasztázist. És még a lábujjam talp felőli részén is van. Erre varrjál gombot! :))
Az, hogy délben fogok kb. sorra kerülni, problémás lesz, mert lelépek, annyi időm nincs. Hányra kell odamenni, hogy én legyek az első, vagy legalábbis elsők között legyek?
Szia:))))
Igen onnan ismerjük már egymást:)))
Hangod?
A fiam úgy született, hogy 2 db anyajegy volt rajta. 1 fején, 1 a fenekén. 3 éves korára kijött egy csomó rajta és el is vittem orvoshoz. Azt mondta, hogy kb. 35 éves korig ez természetes, de figyelni kell őket.
Nekem a születésem óta egy sem jött ki. Maradt az a 2 db amivel megszülettem:)
A férjemnek a hasán 3 db van, ami gyanús volt a bőrgyógyász szerint, ezért küldték el a bőrklinikára. Pontosan nem emlékeztünk, hogy néztek ki, de nem kórósak. Egyébként ezek laposak. A kiállóra talán azért gondolunk veszélyesebbként, mert belekaphatunk.
Arra készülj, hogy hiába érsz oda korán délnél előbb nem fogsz szabadulni. Kaját, italt vigyél. És nem kell izgulni!
Köszi a válaszokat. Igen, azt mondták, hogy fél 8-ra menjek, mondjuk később már nem is nagyon tudnék. Ez a késői időpont adás viszont így nyár előtt érdekes... Mennyire kell félni, ha nekem világosbőrű lévén az arcomon is van jó pár, ráadásul sötét és 2 még ki is áll? Plusz elvétve egyéb testrészeken és egy csomó a két karomon, amiből az egyik tavaly óta még nőtt is? Van szabálytalan is... Így nyáron viszont nem lehet mást, mint végtagkilógatós ruhákat viselni.
Kék írisz a pajzsmirigyes topikból? Sziaaaa! :)
A férjem volt ott. Reggel korán kell odamenni. Ő reggel 7-re ment. Megnézték neki, majd valami géppel is, aztán a doki konzultált több dokival is. A végeredmény az lett, hogy nincs semmi gond csak ellenőriztetni kell.
Igen időpont nélkül ezren vannak, de időpontot sokára adnak, igy érdemes az ambulanciára menni.
Megírom,természetesen.
nem vérzik,inkább sebes,
Köszönöm az érdeklődést!
Majd ird meg mit mondtak!
Már nem vérzik, ugye?
Szia!
Bőrgyógyászra 4-re kaptam időpontot,azt mondták,próbáljak meg bemenni 3-án vele,mert akkor megyek a kardiológiára hogy ne kellejen 2szer mennem.:)
Szia!
Voltál dokinál?
További ajánlott fórumok:
- Barnulás, fehér bőrrel és anyajegyekkel - de miképp?
- Voltatok már anyajegy vagy szemölcs levételen?Mik a tapasztalatok?
- Ciki illetve szégyelnivaló az anyajegy az arcon?Vélemények?
- Pár nap múlva megyek anyajegy leszedésre, sebészi kimetszéssel távolítanak el.az arcomon van, a fülem és az állam között.Mennyire múlik el?
- Vérző aranyér-mi a teendő?
- Anyajegy eltávolítása után mikor tudom folytatni a szokásos teendőimet?