Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Vérvétel éhgyomorra fórum

Vérvétel éhgyomorra (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Vérvétel éhgyomorra (Jó tudni!)

7. fülemüledal (válaszként erre: 4. - Csendes megfigyelő)
márc. 18. 07:49
Nekem is mondták már, hogy könnyebben leveszik a vért, ha nem vagyok kiszáradva, mert akkor nem olyan csoffadt a vénám :P, szóval igyak, de csak vizet.
márc. 18. 07:48

Sok folyadékot kell előtte nap fogyasztani. Aztán estétől már csak vizet.

Ha vizelet teszt is van, akkor arra tekintettel kell lenni, akkor nem jó, ha nagyon-nagyon sok vizet iszik az ember előtte este. Az első pisi ne legyen nagyon híg, világos.

márc. 18. 01:36
vizet lehet inni.
4. Csendes megfigyelő (válaszként erre: 3. - Ikebana3)
márc. 17. 08:00
Nekem azt mondták ,pont hogy sok vizet igyak ,akkor könnyebben le tudják venni.
márc. 16. 19:17
Most akkor jól értem, hogy vizet lehet inni? Mindig azt hittem, hogy se enni-se inni azt jelenti, hogy vizet sem szabad inni.
márc. 15. 10:08
Én mindig úgy megyek. Csak akkor gáz, ha mondjuk 9-10 óra körülre kapok csak időpontot és addig kávézni sem szabad. Akkor néha kaparom már a falat.
márc. 15. 09:35
A Magyarországon szokásos vérvizsgálatok (pl. vérsejtszám, vércukorszint, koleszterinszint, máj- és vesefunkció) előtt a betegeknek általában éhomi állapotban kell a kórházba érkezniük. Ez azt jelenti, hogy a vérvizsgálat előtt legalább 8-12 órával a vízen kívül semmit sem szabad enni vagy inni. Bizonyos vérvizsgálatoknál különösen fontos, hogy éhgyomorra vegyék le vért, mivel az étkezés befolyásolhatja a vizsgálati eredményeket.

Ugrás a teljes írásra: Vérvétel éhgyomorra

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook