Én a Te helyedben sem kísérleteznék! Az egyik ismerősöm férje alig 40 évesen magas vérnyomás miatt halt meg. (Egyébként egy jóképű, sportos pasi volt.)
a magas vérnyomással nem lehet kísérletezni, mert komoly gondok lehetnek belőle! A házi gyógymódok akkor alkalmazhatóak, ha nem sürgős a gyógyítás, tehát hosszabb időt is kibír. A Tied nem az az eset, pláne, ha az ujjad is zsibbad! Akár ügyeletre is elmennék!
még nem tudom mérni mert dolgozom de már indulok is haza 20percen belül!
csak testi tüneteket észlelek, ami miatt fáj a szívem körül, meg a balkezemen a kisujjam zsibbad, de csak minimálisan...sosem szokott ilyen lenni, pláne h 24éves vagyok
Úgy fél órája megugrott a vérnyomásom, sosem éreztem előtte ennyire hogy meleg a fejem, szét akarja valami nyomni!Szédülök kissé, a bal kezem nem zsibbad, de a kisujjam rajta az igen...a szívem is kissé fáj, vagy körülötte meg a hátam is felül de az alig-alig, de azért érzem. Ez nem egy infarktus, de azért megijedtem hát na. :) :(
Mit tehetnék ellene? ma már nincs orvos, de addig is valami házigyógymód (gyótea pl) vagy valami jól jönne ötletként is!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.