Vérnarancs likőr recept
30 perc
A Vérnarancs likőr hozzávalói:
4 dl víz
40 dkg cukor
2 vérnarancs aroma
0.5 liter pálinka
A Vérnarancs likőr elkészítési módja:
A vízből és cukorból cukorszirupot főzünk,majd langyosra hűtjük és hozzá keverjük az aromát, mikor teljesen kihült jöhet a pálinka. Jól összerázzuk és hűtőbe tesszük, 2-3 óra múlva már fogyasztható.
Ha gyengébb likört akarunk csinálni akkor elég 3-4 dl pálinka is.
A pálinka az lehet bármilyen!
Kategória: Italok, koktélok receptjei
A receptet beküldte: Nikó81, 2009. máj. 10. 12:24
A vérnarancs likőr elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.