Vendégváró finomság recept



25 dkg.rétesliszt
25 dkg.finomliszt
1 dl. olaj
1 csomag élesztő
1/2kanál só
1/2kanál cukor
2,5dl tej
A Vendégváró finomság elkészítési módja:
Az élesztőt megfuttatjuk a cukros, langyos tejben, majd a hozzá valókat gyorsan össze gyúrjuk!!2cipótformálunk belőle, majd 1 órára hűtőbe tesszük!Utánna köralakba kinyújtjuk, 16 cikkre vágjuk,és a vastagabbik részére 1 kis darab vajat teszünk.Felgöngyöljük, kiolajozott tepsibe tesszük, majd megkenjük felvert tojással, és megszórjuk reszelt sajttal!Előmelegített sütőbe 25-30 percig sütjük!
JÓ ÉTVÁGYAT!!
Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei
A receptet beküldte: PAGI62, 2008. jan. 20. 15:30
A vendégváró finomság elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.