Velünk alszik (beszélgetés)
Szia!
Az én kisfiam születése óta velünk alszik,kb.15 hós korától már előfordult,hogy nemcsak nappal,hanem éjszaka is nekiállt hisztizni..fogalmam sincs miért,volt,hogy ki kellett vinni még az udvarra,vagy folyosóra is,mert nem hagyta abba,csak miután kinnt volt.Nem akart semmit,se inni,se enni,csak feszítette magát,mutatott ki,nem engedte,hogy hozzá érjünk.Nem tudom mi volt vele,1-2 hónapja nem fordul elő ez az éjszakai hiszti..
abszolút egyet értrek veled.a nagylányom is velem aludt és most a kicsi fiam is(vagyis egy hónapja együtt alszanak,mert még kis tökfejek tök jól elvannak együtt.a lánom 6 a kics imásfél éves.nyitva az ajtó megtanultam a mellettem alvásból hogy még egy szusszra is kiugrik a szemem.a házaséletem nem ment tönkre!de ez szerintem apafüggő is,az a normális ha apuka és anyuka úhy nagyjából bizonyos dolgokban mint pl,ez egyetért,akkor megy tönkre a a gyerkcöt valamiféle ellenségként tekinti hogy ő bújik az asszony mellé...
megmondom ezeket úgy kéne picsánrúgni!
a lányom 3 évesen fogta magát és mikor meglátta a disneys szobafestményt akkor ő úgy döntött ő megy.azóta sem jön-szerintem nála akkor jött el a leválás.a pindúr pedig jobban árzi magát a tesóval.
nézzétek.tök mindegy ki mit sztorizgat,de ezt csak egy anya tudhatja hogy mi a jó...ha ő azt szeretné hogy mellette legyen a pici akkor nemhogy a férje de még az atyaúristen sem fogja kirakni őt onnan.ha meg zavaró akkor irány,pár nap üvöltés és el lesz keseredve és rohangál a pszihológushoz hogy mért pisil be a gyerek holott szobatoszta,vagy mért sír álmában.
CSak hogy tudjátok-ha már odaszokott és ő maradni szeretne,inkább várjátok ki azt az időt hogy ő akarjon menni...egyszer úgy is menni fog!
Egyébként amíg nem voltak gyerekeim komoly elveim voltak gyerekneveléssel kapcsolatban. Aztán az aktuális helyzetek változtattak rajtuk.
Mi 6 hónaposan raktuk külön szobába a Lányomat, és nem is volt gond addig, amíg nem jöttek a felső fogacskák. Egyszerre jött 4, és én (egyszer megszámoltam) volt, hogy 18x!! mentem át hozzá egy éjszaka. Hát 2 hét után mentemben elaludtam. Akkor vittük vissza az ágyát a mi szobánkba. Ez van.
A házasélet zavarásáról az a véleményem, hogy nem csak hálószobai ágyból áll a lakás. Minden csak fantázia kérdése. ;)
Az pedig hülyeség (már bocsánat!), hogy növeli a bölcsőhalál kockázatát. Éppen csökkenti.
Lényeg a lényeg: Valakinek így jó, másnak máshogy. Tök mindegy szerintem, csak az a fontos, hogy jól érezze magát a család minden tagja. A megkövezést meg hagyjuk a meg a keletnek. Élni és élni hagyni. A kérdező egyszerűen segítséget kért.
Én úgy gondolom minden gyerek más, még a testvérek is. Ami az egyiknél bejött, nem biztos, hogy a másiknál is használni fog. Az ember elmondhatja, hogy ő hogy csinálja, de ítélkezni inkább ne ítélkezzen. Minden család maga tudja, hogy a saját életritmusába mi és hogyan fér bele.
Ha gondom van, segítséget, véleményt kérek, aztán ha jónak látom kipróbálom, ha nem, akkor nem, . És vagy beválik, vagy nem. :DD
Engem több ismerősöm hülyénk néz mai napig, mert a 4 éves lányunk velünk egy szobában alszik és most már a 3 hónapos kisfiúnk is. Az egész szoba ágy. :DD De bennünket nem zavar, a gyerkőcöknek meg így jó. Miért ne? Valószínűnek tartom 18 évesen egyik sem akar majd velem osztozkodni a szobán. :DDD
A kérdezőnek meg üzenem: ha nem zavarja őket, hagy aludjon csak nyugodtan ott a gyerkőc. Ha meg zavarja, próbálkozzon szép új ággyal, kedvenc mesefigurás új párnával, ágyneművel és rengeteg kitartással, türelemmel.
Sok sikert! :)
Jézusom!!!
Neked van gyereked?
Ha nincs majd rájössz hogy a vele való törődésben nincsenek szabályok amiket könyvből lehetne tanulni de még iskolában sem lehet!
Ha van akkor őt könyvből nevelted,gondoztad?
Házasélet!-Nektek nincs fantáziátok?Csak ágyban lehet szerelmeskedni?Nem esik jó pl egy fürdő a kedveseddel egy fárasztó nap után?
A gyerek ha külön szférát fog igényelni azt majd mondani fogja,de egy picurkának igenis a szülők közelségére van igénye!(A legtöbbnek)
És ne a negatív dolgokat keresd a dolgokban ne bölcsőhalálozzunk itt meg kórházazzunk!
Persze előfordulhat ez is,de egy szülőnek nem ez az elsőszámú dolog ami eszébe jut a picúrkájáról!!!
Hűha, szegény fórumnyító nem gondlta volna, hogy ilyen vitába fullad a kérdése, szegéyn azóta meg se mer szólalni! :-)
Nekem viszont 5 hónap után már igenis hiányzott a Párom, főleg úgy, hogy reggeltől estig dolgozik. Mindennél jobban szeretem a kisfiamat is, és nagyon szerettem vele összebújva aludni, néha nappal ez meg is történik...De én este szeretek egy kis időt kettesben tölteni a Párommal...
Szerintem nem fekszik rá az anya a gyerekre.Én még nem hallottam ilyet.Esetleg ha részeg,vagy kábítószer hatása alatt áll.De ha meg ilyen,akkor sem ez a legnagyobb veszélyforrás.
A házaséletet meg meg lehet oldani napközben is,nem csak éjjel.
És itt nem arról van szó,hogy nem érdemli meg a különszobát!Ez hülyeség!Szerintem nem azért alszik velük,mert nem tartották méltónak egy külön szobára,hanem mert ezt igényelte.Az anyukája közelségét.
Szerintem ha egy kisgyerek korhazba kerul, akkor teljesen mindegy hogy otthon hol alszik, nem fog jol ludni ott mert idegen helyen van.
Nekunk a hazaseletunket egyantalan nem zavarja. A kisebbik fiam a kisagyaba alszik, o ott szeret. A nagyobbik is ott kezdte, nem szerette, velunk alszik. De mint mondtam mindenki dontse el hogy nekik mi a legjobb.
Gyerekek nem is hinnéd, hogy milyen könnyen alkalmazkodnak az új helyzethez. És nem minden gyerek kerül kórházba. Nem kell egyből a legrosszabbra gondolni!!!!!!
Házasélet? Mi a baj vele? Miért kell tönkremennie?
..hogy feküdne már rá a gyerekre?????
További ajánlott fórumok:
- Aki dagi tartson velünk ( a fogyás a lényeg, nem a módszer )
- 10 éves és még mindig anyával alszik
- Mi a véleményetek arról, ha a baba az anyukájával alszik éjjelente?
- Mindenki alszik már és készül a holnapra vagy vannak itt még éjjeli baglyok?:)
- Akinek volt halálközeli élménye, ossza meg legyen szíves velünk!
- 20 hónapos kislányom éjjel felsír, mintha félne valamitől. Külön szobában nem marad meg, velünk alszik reggelig. Mi lehet a baj?