Velős pirítós recept


30 dkg velő
2 fej vöröshagyma
1-2 gerezd fokhagyma
zsír
10-20 szem kömény
pirospaprika
majoranna
őrölt fekete bors
só
A Velős pirítós elkészítési módja:
A zsíron a köményt "kipattogtatni", hozzáadni az apróra vágott vöröshagymát, üvegesre pirítani, és kevés vízzel szétfőzni. A fokhagymát szétnyomni, ezt is hozzáadni, kicsit összefőzni. Most jön a hártyáitól megtisztított, megmosott velő, pirospaprika, bors, só, pici majoranna. Összefőzni pépesre, közben folyamatosan keverni. Pirítósra kenni.
Vigyázat nem diétás!
Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei
A receptet beküldte: Mida8181, 2007. jan. 22. 19:20
A velős pirítós elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.