Véletlenül becsuktam a macskát a szekrénybe. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Én sem bántom. Az ágy, a hitvesi, az tiltott zóna. Na tegnap olyan kényelmesen elnyújtózott rajta, hogy még a férjem is röhögött.
A "sicc, nem szabad"-ra csak álmosan rámnézett. De aztán megfogtam és letettem a padlóra.
Én jártam úgy évekkel ezelőtt, hogy a vemhes macska beszökött a szekrénybe és a ruháimra ellett. ( hófehér anya hófehér kicsiket ).
Imádják a szekrényt. A fiam nyelvvizsgája miatt 2 napra felmentünk Pestre a Rigó utcába. Nem elég erősen csukhattuk be az ajtót, mert az összes macska - 2007-ben lo körüli volt az állomány - beköltözött a fiam ruhás szekrényébe, amikor hazaérünk, először szivbajt kaptunk hogy elvesztek, de amikor meglettek eszük ágában sem volt a szekrényt elhagyni. Közel egy órás orditozás után sikerült kikergetni őket, de nem bántottunk egyet se, úgy láttuk, hogy a dolgukat végezni kimentek az alomba, és utána vissza az illatos ruhák közé.
Most nézem, a múltkor szólt.
Hát most nem.
Remelem, nem szokik rá, hogy csöndben van bent.
Na megint sikerült.
Bolond ez a macska.
Szerencsére megint időben kinyitottam megint a szekrényt. Most legalább egy petcig bent volt, de nem szólt megint.
Nálunk is ugyanígy. :)
Párom nagymamájánál viszont a szekrénybe ellett. :O
A kamraszekrénybe.
De egy perc után már kapart és nyávogott, hogy "Hé, szolga, engedj ki! "
További ajánlott fórumok:
- Hogy érhetem el hogy ha véletlenül találkozunk legyen valami köztünk?
- Szeretném megkérdezni emlékszik véletlenül valaki arra a torna kazettára (magnó) ami a 80-85 körül volt divat?
- Tényleg megszüntetik a szocpolt? És, ha igen mikortól? Tudja valaki véletlenül?
- A ruhákat vasalás elött vagy utána hajtogatod a szekrénybe?
- Kislányom véletlenül leöntötte magát forró levessel.Mit tegyek rá neki?
- Az állatorvos egy hónap elteltével újra beadta véletlenül a veszettség elleni oltást. Nem lesz baja a kutyusnak?