A ruhákat vasalás elött vagy utána hajtogatod a szekrénybe? (tudásbázis kérdés)
Nem vasalok semmit se.Uttállom.:)
Mosás után teregetek, teregetés után vasalok, aztán mehet a vállfára :)
a kettő között aranyom..félúton a vasaló és a szekrény között...bizony!
Ilyen pasit hol lehet kapni?
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ......................
Én nem vasalok,jól teregetek:)
Miért hajtogatnám vasalás előtt a szekrénybe? Azért, hogy megint kiszedhessem?
A ruhát csak vasalás után kihűlve teszem a szekrénybe. A többi várja ki a sorát...
Ez nálunk is pont így van :)
A ruhakat csak felvetel elott vasalom ki (nem is en, a pasim:) ).
Először vasalok, utána kerülnek a ruhák a szekrénybe. Nálunk Skóciában nem igazán divat az, hogy hajtogassuk a ruhát és úgy tegyük be a szekrénybe, nincs igazán olyan polcos szekrény, hanem akasztósak. Szinte minden ruha akasztva van a fehérneműt leszámítva.
Én összerakom a vasalnivalót egy fotelben és amikor már bántja a szemem, akkor nekiállok. Utálok vasalni! Főleg inget.
Én egyedül az otthoni pólókat, pulcsikat hajtogatom össze, amúgy mindet vállfán lógatva szárítok, és vasalás után is lógatva vannak.
Sokkal több cuccot tudok szárítani, ha vállfán szárítom. Van, hogy a törölközőt is csipeszes fogason szárítom. :D
kÜLDJÉTEK..VASALOK SZÍVESEN.
Mosás után, ha megszáradt rögtön a szekrénybe teszek mindent, csk akkor vasalom ki, ha éppen azt akarom felvenni.
Utazás előtt szoktam kivasalni mindent, ha kihűlt akor hajtogatom össze és pakolom a bőröndbe.
A legmélyebb! Nem úgy, mint az orális, vagy az anális szex! Oszt még is faggatóznak! :-))
előtte mindenképp
én azt tapasztaltam, hogy tovább maradnak a ruhák illatosak
én szeretem ha a ruha illatos és jó ropogós(persze aminek annak kell lennie)
de ha kiveszem a szekrényből és esetleg kicsit gyűrött akkor gyors átszaladok rajta
de ezt csak mondjuk ingeknél csinálom
Nincs abban semmi különös,ha valaki nem vasal,nem szeret vasalni.Én nagyon szeretek és bőven van hely a szekrényemben,vasalás után mindent vállfára teszek,így csak egyszer kell dolgoznom az ingekkel,blúzokkal,viszont nagyon jó érzés mikor látom a munkám eredményét.Fiaim vannak,akik munkájuk miatt inget hordanak,de már ők is profik a vasalásban,csak olyan inget hoznak haza,amivel nem boldogulnak.
Abszolút nincs bennem harag! :) Csak nem értem,hogy ebbe mi olyan érdekes,hogy ki hogyan mennyit vasal!
Van aki nem is vasal,van aki nem is hajtogatja a szekrénybe a ruhákat,kinek hogyan tetszik!
Nincs törvénybe foglalva,hogy muszáj vasalani,hajtogatni!
Az összehajtás gyűrődése nem azonos azzal, ami a vasalatlan ruhán van. Persze fel lehet venni, ha jól ki van rázva mosás után, de egy vasalttal összehasonlítva, ég és föld. Még az 5 éves gyerekem is tudott szavazni :)
Még valami!minden topiknak van értelme mert itt az a cél hogy ami éppen eszünkbe jut,ami foglalkoztat arra választ kapjunk,például hogy más hogy csinálja,és ötleteket meritsünk belöle.Ezért remélem,nincs harag?:-)
Ez azt jelenti, hogy egy-egy ruhát vasal ki, amit éppen fel akar venni.
Szerintem baromian idő - és elektromosenergia rabló eljárás.
Szia!Én szerintem ha valamely személyt kortól/nemtől függetlenül valamilyen téma érdekel vagy eszébe jut bármi ami perpillanat foglalkoztatja,és nem talál a témában választ a kérdésére és nyit egy topikot ebben a témában,az szerintem nem elítélendő.Nem ez a legnagyobb problémám,de ez is fontos!S hogy nyitottam egy topikot ebben a témában...a saját döntésem.Bocsi...
Valaki árulja már el nekem,hogy ennek a topicnak mi értelme van???
További ajánlott fórumok: