Tudtok segíteni olyanban, hogy van 2 bőrkabátom, meg 2 bundám, évek óta áll a szekrénybe, hogy tudnék rajtuk túladni? megszabadulni? (tudásbázis kérdés)
Vaterára rakd fel!
Próba szerencse :)
szeritnem a legnagyobb esélyed mégiscsak az aukciós oldalakon lenne (vatara, teszvesz).
abban igazad van, hogy valószínűleg ott is nehéz lesz eladni, dehát máshol még kisebb az esélye.
nincs valami rokonod vagy ismerősöd aki örülne neki?
Egyébként tudom hogy régi darabok, de talán valaki pont ilyenre vágyik :)
A bordó bőrkabát az ujra lett festve, azóta nem hordta senki.
A szürkés bunda, az amerikából van, a fehér az nagyon régi, de jó meleg.
A fekete bőr arról nem tudok mit írni. :)
Mit jelent az hogy nem tudod megoldani feketén csak hivatalosan?
Meg hogy nem olcsó az ártalmatlanítás? :) csak hogy konkrét dolgokról beszéljünk :)
Megnéztem a képeket, és az az igazság, hogy nem tudom megoldani feketén, csak hivatalosan.
De remélem tisztában vagy vele, hogy nem olcsó mulatság az ilyen veszélyes hulladékok ártalmatlanítása.:DDD
Tettem fel képeket. Azt hogy mennyiért ezen nem gondolkoztam, mert nem tudom a bőr meg bunda árakat, meg igaziból nem is ezen akarnék meggazdagodni, csak ne én tároljam tovább :)
Ezeket a tesz-vesz, meg vatera oldalakat nézegettem de annyi ilyesmi van, hogy nem látom értelmét, mert szerintem nem kelnének el.
Ez a rászorulóknak dolog, ez szép meg jó dolog, csak én testközelből tudom hogy müködnek az ilyen dolgok, hogy hova kerülnek azok a ruhák, főleg amik jó állapotba vannak, hogy inkább nem adom be ilyen helyekre. :(
A bőrkabát hosszú, félhosszú, vagy rövid?
A bundák milyenek? Műszőrme, vagy valódi, milyen fazon?
Jó lenne, ha raknál fel képet róluk.
További ajánlott fórumok:
- 2013 nyarára jó pár kilótól megszabadulok
- EXTRÉM túlsúlytól megszabadulni vágyók
- Május 16: Kezdjük a fogyit! Akik megszabadulnának pár kg-tól!
- NAGY túlsúlytól megszabadulni vágyók
- Elpirulástól való félelem, eritrofóbia. Megszabadulnék tőle, de hogyan?
- Egy óvodai problémától, a fejtetűtől hogyan lehet megszabadulni hatásosan?