Hogyan tegyem a levendulát a szekrénybe? (tudásbázis)
Azt elhiszem! Én 3-4 darabot kaptam, tésztatartónak egy kolleganőmtől, kb. 30 éve, de még most is használom.
Nem hímzett, de a száraztésztának kiváló!
Ahányszor a spajzba bemegyek, eszembe jut Ica, akitől kaptam. :))
Olyan vanília, kb. Nem dekoráció, bent lesz a szekrényben.
De biztos jó, mert 2 helyenis ezt ajánlották! DDD
Ne bosszankodj, az organza azért szebb lesz, mint a harisnya...:) Milyen színűt vettél?
Viszont én a hímzett zsákok töltésénél fel fogom használni a harisnya-ötletet.
Jókor jön a harisnya-ötlet! DDD
Vettem organza anyagot, abból lesznek zacsik!
De ez a harisnya..........nagyon jó! DDD
Valaki írta a kis zsákocskát, hát igen, azaz igazi :-) - de én folyton időhiánnyal küszködtem, így aztán a nylonharisnya hibátlan (tehát nem felszaladt szemű) részéből nyisszantottam egy darabot, egyik végét csomóra kötöttem, megtöltöttem kis párnácskára, és a másik végét is megcsomóztam. Nem pereg ki, nem szemetel, ha már kiszolgált, mehet a kukába.
Ehhez persze a virágot lemorzsoltam a szárról!
Szóval nem egy dekoratív darab, de a célnak megfelel!
Zsákocskára való nagyon finom kis keresztszemes levendula-mintát találtam, jó pár éve félre van téve az anyaggal együtt - az eddigi "harisnyás" tapasztalataim alapján azt mondom, hogy ha sikerül pár darab szép kis tasakot készíteni, akkor is a megtöltött kis párnácskát fogom beletenni, azt cserélgetem majd.
Jó sűrű lenvászonból varrjad a zsákocskát, amiben felakasztod a szekrénybe. Abban szellőzik is és nem potyog szét.
Amit nem tudsz a szezonban felhasználni, száraz helyen szárítsd ki; télen jól fog szolgálni. :)
Köszi mindenkinek! Éltem a gyanúperrel, hogy nem ilyen egyszerű.
Oké, 3 zacskó textilből! 1 hetet kibír így, vagy jobban igyekezzek? :))
Van 3 levendula ágam. Jó, ha így beteszem csipesszel a szekrénybe, ruhákhoz?
Ugye, nem lesz lila 1-1 ing ?
További ajánlott fórumok:
- A ruhákat vasalás elött vagy utána hajtogatod a szekrénybe?
- Mit tárolsz az éjjeli szekrényben?
- Hogyan lehet kiírtani a molylepkéket a szekrényből? Mindig visszatér egy-kettő.
- Próbált már vki kisbabája szobájában a nyugodt alvás érdekében levendula olajat párologtatni? Mik a tapasztalatok?
- Véletlenül becsuktam a macskát a szekrénybe.
- Tudtok segíteni olyanban, hogy van 2 bőrkabátom, meg 2 bundám, évek óta áll a szekrénybe, hogy tudnék rajtuk túladni? megszabadulni?