Véleményt szeretnék... (beszélgetés)
Szia!
Még úgy is tanulni akrtok és utána még ott van,hogy kikerültök az életbe,állásinterjuk stb.Szóval a házasság még nagyon távlati,és addig minek még jegyben járni?
Szerintem ráértek még,főleg úgy,hogy a másik fél még nem akarja 100%-osan.
Mi a férjemmel július 1-jén jegyeztük el egymást, rá egy évre júli 21-én volt az esküvőnk.
Szerintem sincs túl sok értelme évekig jegyben járni.
Nekem egy nagyon okos ember mondta ezt egy olyan párról aki kb ilyen idősen jegyezte el magát mint ti, és ez volt 5 éve és még mindig nem házasok:
"A férfi azért ad gyűrűt, hogy bebiztosítsa magát még tovább keresgél"-szerintem elég igaz!
Na de az én véleményem, hogy felesleges évekig gyűrűt hordani, pl télen eljegyzés, nyáron esküvő!
Osztom a véleményedet!
Mi lassan 7 éve vagyunk együtt,van egy 2éves kisfiunk is,mindenünk megvan,kocsi,ház...de a gyűrű eddig elmaradt bár beszéltünk róla nemegyszer(mindketten szeretnénk is),de aztán lettek fontosaab dolgok is,mint egy esküvö.Tökéletesen megvagyunk igy is,bár azért szeretnék egyszer mennyasszony és feleség lenni :)
Sziasztok! Szerintem manapság már egy gyűrű nem oszt, nem szoroz egy kapcsolatban, mint ahogyan egy papír sem a házasságban, nem úgy mint régen.
Kívánok nektek sok boldogságot, és főleg megértést.
Ha mindketten szeretnétek ,vágjatok bele !Ez még
nem házasság,de még az is lehet.Ti ismeritek egymást Nektek kell dönteni.Mi a párommal ugyanennyi idősen összeházasodtunk és már eltelt 30.év.és jól vagyunk! De erre nincs recept !!!
2év együttjárás után én elég erősnek érzem a kapcsolatot ahhoz hogy elmélyítsük egy eljegyzéssel... A párom 21 én 20 éves vagyok. Szerintetek korai? És mit tegyek ha a párom is benne lenne (ezt ő mondta) csak valahogy mégsem áll rá a dologra...:(
És az mellett hogy én mennyasszony ő vőlegény még tanulni lehet nem??
Vélemény?? CSAK BÁTRAN ÉS ŐSZINTÉN!!!!
További ajánlott fórumok:
- Véleményt szeretnék kérni egy dologban ti mit csinálnátok!?
- Van valakinek 30-35 literes minisütője? Véleményt szeretnék kérni.
- Ház vagy lakás? Véleményt szeretnék? Ki melyik mellett áll és miért?
- Véleményt szeretnék PCOS és pm. alulműködőktől.
- Segítséget és véleményt szeretnék Tőletek
- Szeretnék olyan kávéfőzőt, ami frissen darálja a kávét, akinek van írna véleményt?