Véleményt szeretnék kérni egy dologban ti mit csinálnátok!? (beszélgetés)
Én komolyan elbeszélgetnék vele, mi a helyzet és hogyan képzeli a jövőt - és persze elmondanám ennek fényében én mit és hogyan szeretnek... A gyerek a legfontosabb.
A parod Te tudod miként reagálna, de nem írtad hogy házasok vagytok-e, néven van-e a gyerek,stb...
Próbáld meg okosan intézni - én megkeresnek egy jogi tanácsost vagy ügyvédet. Mindenképp "bebiztosítanám" magam - ne lépj elhamarkodottan.
Nézd.Én senkit sem bátok ,ha nem vettétek volna észre.De aki a körmeit meresztgeti felém azt én sem hagyhatom szó nélkül.Nálam nagy a tét!.../A lét a tét/:)))
Amúgy meg lehet,hogy királynő vagy!De a nyúlnak ne feszegesd a határait légyszi!Tudja ő a maga korlátait.:)
Írd már meg, kire gondolsz?:)))
Micsoda sejtések?:))))
Attól függ mit akarsz...
El akarod hagyni??????
Ez a beszéd!
Fogjam beee a szááááám?:)))
Azt felejtsd is el!:)
Nyúúúl vagyok, de nem teljesen gyáva és hülye!:)
Rajta!Oktass csak ki!Kíváncsi vagyok te mire vagy képes és hivatott?:)
Nem fogom viszonozni a "jó indulatod"!
A te véleményed nem biztos,hogy követendő volna.
Én önfejű és öntörvényű nyúl vagyok!Leperegnek rólam a kioktatós bölcselkedések.:))))Azonkívül...bárkinek képes vagyok hátat is fordítani,aki ezt megérdemli.
Szóval ,csak gyere!:)
Talalkozik a nyúl és a róka. Mit csinálsz nyuszika?
Reggelizem, szeretkezem; ebédelek, szeretkezem; vacsorázok, szeretkezem...
Miért, mi vagy te? - Bak nyúl :D:D
Ez a beszéd!:DDD...Legyen!
Én nem lehetek ,mert a nyulak nem a farkasságukról híresek.:(De nem is ezért szaporák!:D Sűrűn és sokat!..ez a motivációnk!...ezért sikeresebbek a nyulak kis farokkal is!:DDD
De neked magyarázzam!!!:)
Csak ennyi,hogy oké????...na te is jól le írtál!:D
Lehet,hogy üregi nyúl vagyok?Akkor megyek is vissza az üregembe.:)
De mi volna ha valaki farkas volna?Szerintem neked véged volna.:)...mert úgy meg enne ,hogy ide már írni sem mernél!:DDD
Veled nem tudok vitába szállni!:)Gratula!:)
De nem is szándékozom veled sem.:)Úgy is neked van igazad és kész!De szerencsére nem leszünk egy pár már!:)Mert akkor le és meggyőznélek!...Jaaaaa!...és ezt ha ,hiszed ,ha nem!...mind erőszak nélkül érném el.:)))...De attól még nyuszi vagyok!:)))
Drága hölgyem!:)
Én nem tudok semmit!Sőt!Igazából egy buta és ostoba nyúl vagyok!:)De gondolj csak bele....ha én mindenre tudnám a megoldást?...szerinted akkor én ki volnék?Szerintem a portál bölcs nyula.Ezt viszont most nem viccnek szántam!Sajna hülyeség volna itt bárkinek is a jónak tünő tanácsát is megfogadni úgy,hogy nem is ismered az iletőt és szart sem tud a te bajodról és bánatodról.
Ezért nem is értek sokmindent itt a fórumindítók szándékairól.Mit várnak?Mire számítanak itt még is?A jó barátnő tanácsára?...azt alig ha kapják itt meg.De sok más rosszat igen.Nem véletlen ,ha kiregiznek....nyugi!...én sem maradok sokáig...szerintem.:)))
További ajánlott fórumok:
- Van valakinek 30-35 literes minisütője? Véleményt szeretnék kérni.
- Hol tudok szakvéleményt kérni?
- Pierre cardin PS 625 babakocsiról szeretnék véleményt kérni.
- Dr. Bokor Attila nőgyógyászról szeretnék kérni véleményt (Bp.)
- Valeo-Veszprém kontra Flex-Sárvár - véleményt szeretnék kérni olyanoktól, akik mindkettőt ismerik testközelből...
- Porcinjekcióról szeretnék véleményt kérni!Megéri?