Vélemények Kőbányáról (beszélgetés)
mentünk valakihez a maglódi úton ott laktak a villamos mögött, elég sötét volt ott, volt ott pár részeg alak akik folyamatosan jöttek felénk, de mire odaértek volna, mi már bementünk. Akihez mentünk megkérdeztem tőle, hogy nem fél-e itt lakni és hát mesélt olyanokat...
én éreztem is este, de szerencsére nem egyedül voltam akkor.
lehet nem tűnik annak nappal, de amúgy veszélyes. De lehet hogy inkább éjszaka veszélyes, mondjuk akkor már veszélyesnek is mutatkozik.
Jártam már Kőbányán is és nem tűnt veszélyesnek.
gondoltam de ha már kőbányáról szól a topic, figyelmeztetlek hogy az veszélyes hely
értelek. DE azért kőbányán csak óvatos legyél nagyon
A fura alakokat én is elkerülöm. De ezek nem voltak fura alakok, teljesen normális emberek voltak. Ráadásul nem fiatal koromban stoppoltam! :D
értem, nyilván, ha az ember rá van szorulva, könnyebben beszáll
nem feltételezem mindenkiről amúgy, nem szoktam erre gondolni, de szoktam látni fura alakokat, őket inkább elkerülöm. Mással meg nincs gond. Idegen kocsiba meg akkor sem ülök be, ez se szokott ám eszembe jutni
Amúgy soha nem szálltam volna be idegenhez, ha nem lett volna feltétlenül szükséges.
Nem fogtam ki. Nem olyan volt a szitu. Amúgy meg megnéztem, hogy kihez szállok be.
Ha mindig azon töröd a fejed, hogy mindenki rossz, akkor bevonzod. De nem minden ember rossz!
igen, csak egyszer fogjál ki egy rossz embert. Én semmilyen körülmények között nem ülnék idegen autójába.
Azért nem kell mindig rosszra gondolni, vannak normális emberek is!
Én kétszer is beszálltam idegen ember autójába. Egyszer a gyerekkel stoppoltam a Balatonon a vasútállomásnál, az üdülőig vittek minket, mert pont arra vezetett az út. Amúgy pont úgy vettek fel, ahogy terveztem. A kocsiban ült egy férfi, egy gyerek és egy kutya. Nem éreztem, hogy veszélyben lennénk.
A másik alkalom egy nagy vihar alkalmával leállt a villamos, amin ültem. Vagy egy órát vártunk, és nem történt semmi. Leszálltam a zuhogó esőben, és lestoppoltam egy kocsit. Nagyon rendes volt a gépkocsi vezetője, mert nem teljesen arra jött volna, amerre én, de elhozott hazáig.
úgy jött le, nem tudom hogy miért. Nagyon veszélyes hely amúgy, nem irigylem aki ott lakik
Hol irtam, hogy idegen volt?
és te beszálltál egy idegen ember autójába? Én se járok arra és remélem nem fogok rászorulni hogy odamenjek akár egy percre is.
Szerencsére nem járok arra.
Egyszer valaki autóval elvitt egy darabig. Mondtam hogy ez a buszmegálló jó lesz ha kirak. Mondta hogy szó sem lehet róla. Elvisz a központba. Ne álljak egyedül a megállóban..
részvétem. Már megijedtem, hogy megkéselték. :(
Autó ütötte el. Utolsó munkanapján, hazafelé tartva. Másnaptól lett volna nyugdíjas.
ez szomorú. Megkéselték? Szörnyű hely Kőbánya.
Ott halt meg egy rokonom ismerőse 1979-ben.
veszélyes hely, állandóan késelés van ott
ennyire szereted Kőbányát? :D
További ajánlott fórumok: