Vélemények fitness dvd/kazettákról (beszélgetés)
Sziasztok!
Keresném Cindy Crawford 2 fitness DVD-jét, a "Szépség és egészség" ,ill. a "Fittnes csak neked "címűeket.
Nagyon köszönöm előre is!
Sziasztok!
Próbálta már valaki R.R. új dvd-jét? Kíváncsi lennék milyen a felépítése a 40 perces bloknak és hogy mennyire nehéz.
Sziasztok!
Szeretnék néhány fitness dvd-t cserélni! Akinek van olyan, amit nem szeret, vagy megunt, és szívesen cserélne velem, írjon!
Cserére ajánlom: Cindy Crawford, Új dimenzió, és Simkó Andi Új mozgásvilág c. fitness dvd-jét! Simkóét gyerekek is csinálhatják, Cindy-én pedig van külön mozgásanyag gyerekeknek!
sziasztok
nekem norbi kick-box aerobik dvdje nagyon bejött:) csak elég rövid, meg most szeretnék vmi mást is kiprobálni.. rubint rékát nem igazán birom, ugyhogy béres alexandrátol meg c.balázstol töltöttem le dvdket aztán majd meglátom melyik válik be:)
cindy crawford még nagyon kemény, inkább erősítő gyakorlatok de annak kiválo
combra-popsira nagyon o a Réka sztem, nem hinném,h nagyon térd gyilkos lenne, hisz nem ugrál, csak emelget- hajlit, amit napi szinten csinálsz csak nem ilyen sűrűn.
de van a beachbody brasil butt lift, lesd meg, naaaaagyon kemény izomlázat tud csinálni
köszönöm szépen :)
most olvasgattam a fórumokat és többen is írták, hogy RR videói nagyon térdgyilkosak.
van-e más is, akit tudsz ajánlani?
sziasztok!
remélem jár még erre valaki :)
egyáltalán nem ismerem a fitness dvd-ket, ezért szeretnék segítséget kérni: mit ajánlotok, ha fenékre és combra szeretnék "gyúrni"? a kilók rendben vannak, nem fogyni szeretnék, hanem formásodni
köszönöm előre is a válaszokat :)
sziasztok:)
én is aztán sok mindent kipróbáltam...:) Norbitól a kickbox 1-re és 2-re tornáztam, a 2 nekem jobban bejött, végeredményben mind a kettő hatásos!
Aztán jött a Libby Roberts: Fogyókúra 10 hét alatt. Azért szeretem, mert nincsenek benne bonyolult vagy megeröltető mozgások, mégis összességében a több mint 1 óra kimerítő és nagyon hatásos :)
Most Czanik Balázzsal kísérletezek, megvan mindegyik capoeira dvd-je (kivéve a Best of). Az 1-et gyakran csinálom, nagyon jól megdolgoztatja a derekat, a többi dvd-je sajnos számomra még elég gyilkos :D
Ezen kívül még nemrég kezdtem el a Réka 2009-et, nekem ez is elég durva, de ahogy olvasgattam meglesz az eredménye, úgyhogy nem hagyom abba :)
sajna magyarul nincs sehol.
a beachbody egy csoport, több edzővel és dvd-vel,h mindenki megtalálja a hozzá illőt. mindegyikhez van egy naptár, ami szerint tudod, h melyik nap mit kell csinálnod. majdnem mindegyik intervallum edzés, ami rásegít a zsírégetésre és a formálásra. találsz olyat, amihez nem kell semmilyen segédeszköz, de van olyan is, amihez kellenek.
a Beachbody "termékek" forumon találsz roluk pár infot, tapasztalatot, v itt: [link] tudsz roluk olvasni. csak ki kell keresni őket.
felsorolom azokat a címkéket, amin belül tudsz roluk olvasni: beachbody, chalean, Rockin body, Shaun-T.
de itt a fent emlitett forumon megtalálod az összeset, ha esetleg neten szeretnél utánuk nézni, v vagyunk páran, akik csináltak párat.
Véleményem: Réka dvd-jét igényes nőknek még aznap visszavittem....röhejes volt, hogy a gyakorlatok alatt majdnem elesett, úgy elvesztette néha az egyensúlyát, nekem nem jött be, sokan kedvelik, sokaknak használ..stb.
Volt "szerencsém" dokihoz és gyógytornára járni a térdem miatt. Kérdezte a doki mit sportolok? Mondtam semmit, Norbizom....na, azt mondta neki attól fáj a térde :( ettől függetlenül nekem a Norbi KickBox-al szép eredményeket sikerült elérnem.
Szia!
Én ezt a DVD sorozatot nem ismerem. A neten magyar oldalt nem is találtam róla. Tudnál bővebbet mondani esetleg?
Éva
Czanik Balázs capoeira aerobicjai és a hardcore aerobic nagyon durva, sok az ugrálós rész, cipőben kell tornázni, dübörög is rendesen, de igazán szépen lehet tőle alakulni. Viszont nem lehet 20 perccel megúszni, 45 perc kb. A has-burningeknél hasizomgyakorlatok vannak nyújtott lábbal, meg hasonlók, amik annyira nem népszerűek, de az tuti, hogy az egész nagyon hatásos. A capoeira aerobic erősíti a törzset, egész testet átmozgatja és a deréktájékról szépen lekapja a fölösleges dolgokat.
Ezen kívül nálam még Réka a nyerő: comb és fenékformáló gyakorlatokkal.
egybként a Rékát nem szeretem, szép eredményeket ért el, de nem csípem a hangját, a sok "huha"-t...vmint unalmasnak tartom ezt is, Béres Alexandrát is és Bíro Icát is. Czanikkal még ninsc tapasztalatom. jah, ki ne hagzjam Norbit se...rola inkább nem is mondok semmit :S
inkább a porgosebb mozgás hive vagyok.
Zumbával is probálkoztam, Carmen Electra sztriptiz aerobicját is kiprobltam, szoval ez alatt az 1-másfél év alatt sokba belekostoltam, de nálam eddig magasan veri az Insanity a lécet :D ezután johet a RevAbs, TurboFire v a P90X... ezeket biztos kiprobálom, csak még a sorrend nem világos :D
sziasztok!
ma kaptam egy fulest errol a forumrol :D hát végig lapoztam,hátha találok vmi ujat+én is adhassak vmi ujat.
én 2010 januárjátol tonrázom, akkor csak heti 3x20 perc RR has volt. junius,juliusba szigoru egészségugyi diétát csináltam,akkor ledobtam 5 kilot.aztán probáltam szintet tartani magam,de tobbet nem tonráztam. ingadozott a sulyom +-1kilokkal. aztán decemberbe elkezdtem a Beachbody INSANITY-t.igaz,h ez 2 honapos intenziv torna, de sokszor voltam beteg és igy kitolodott, még 2hetem van hátra ebbol. mindennapra megvan,h mit kell csinálni, szoval változtos, és a 7. nap pihi nap. én heti 4x csinálom, szoval ez is kozre játszott abba,h még mindig nem fejeztem be. de már 1 honap után centikkel kevesebb voltam, feszesebb vagyok mindenhol és jol érzem magam a boromben. a diéta után igaz,h 62 kilo voltam, most 63-64, de centikbe viszont kevesebb, és nekem ez a lényeg.
akit érdekel, kérdezzen nyugotan :D
Sziasztok!
Én most vettem elő a régi bevált "Intenzív 20 perc hasra" vhs-emet Bíró Icától,mellette Herbária elhízás elleni teát iszom,igyekszem a cukrot,és a finomlisztet kerülni.